bonotto hotel palladio
bonotto hotel palladio
bonotto hotel palladio
 • Elegant och modernt
 • Rum med AC
 • Ponte Vecchio: 800 m.
cd top arrow

Elegant hotell i Veneto

8 dagars bilsemester på 4-stjärnigt hotell i Bassano del Grappa, Veneto, Norditalien

En 4-stjärnig hotellupplevelse i grappans hemstad Bassano del Grappa ligger framför dina fötter - och från hotellet har du utsikt över det majestätiska berget Monte Grappa (24 km), som var scenen för en rad strider mellan Österrike-Ungern och Italien under första världskrigen. Idag är platsen mer fridfull och ett mycket populärt rekreationsområde med cykling, vandring och paragliding som några av aktiviteterna man kan välja att ägna sig åt här. Du bor dessutom bara 500 meter från stadens stämningsfulla centrum med livligt caféliv och marknad varje torsdag och lördag samt en kort promenad från den kända, röda träbron Ponte Vecchio (800 m) - designad av den italienska arkitekten Andrea Palladio. Du bor elegant i fridfulla omgivningar och äter de inkluderade middagarna på restaurangen på det 4-stjärniga systerhotellet Bonotto Hotel Belvedere (300 m), där maten är tillagad av lokala råvaror. Under din sommarsemester har du landat i ett område med ett överflöd av specialiteter: Prova t.ex. under säsong den vita svällande sparrisen från Bassano del Grappa, de gröna smakrika bönorna från Borso del Grappa (8 km) och de solmogna saftiga bigarråerna från Marostica (8 km) - fruktodlingarna i Veneto representerar en av Italiens viktigaste exportmarknader. Med fylld mage kan du gå på upptäcktsfärd på bl.a. lokalmuseet Museo Civio (850 m) och se artefakter från 1200-talet, beundra den stora keramiksamlingen på Palazzo Sturm (3 km) eller sätta kursen ut i landskapet runt din semesterstad - från gatorna har du direkt utsikt till det backiga landskapet med vin- och fruktodlingar, medeltidsstäder, slott och praktvillor. På en utflykt kan du samla ny energi i de svavelhaltiga källorna på kurorten Abano Terme (56 km) och de romantiskt anlagda kan se fram emot att besöka den unika kanalstaden Venedig (78 km) med sina gondoler och den poetiska stämningen mellan sevärdheterna: Besök t.ex. Ponte di Sospiro - Suckarnas bro - och Basilica di San Marco, som också kallas Guldkyrkan (Chiesa d'Oro) på grund av sin stora mängd guld. Kan du inte få nog av "amore", så kan du göra en utflykt till Romeo och Julias stad, Verona (97 km), där du kan besöka Julias balkong på Casa di Giuletta och strosa mellan historiska monument och byggnader, se t.ex. den praktfulla operaarenan, Arena di Verona. Skall din sommarsemester innehålla badupplevelser, så packa badkläderna och kör till Gardasjön (117 km) och tillbringa en dag vid sjöns sommarparadis. Vid Gardasjön kan du också stanna till vid Italiens största nöjespark, Gardaland (119 km) och prova på alla åkattraktioner - här finns också ett stort äventyrsbad. Trevlig semester i Veneto!
Välkommen till stämningsfulla Bassano del Grappa
Den historiska stadskärnan delas av floden Brenta
Du kan korsa floden över Ponte Vecchio - designad av Andrea Palladio
Den vackra bron benämns också under namnet Ponte degli Alpini
Se fram emot att strosa genom Bassano del Grappas charmiga gator
Njut av det sjudande cafélivet i centrum - endast 500 m från hotellet
Besök t.ex. Bassano del Grappas keramikmuseum i Palazzo Stum
Gå på upptäcktsfärd i stadens lokalmuseum
Palladios praktvillor pryder området - här Villa Babaro i Treviso
En annan av Palladios pärlor - Villa Emo i Treviso
I Bassano del Grappa kan du se Palladios Villa Angarano
Njut av områdets specialiteter - man odlar mycket vin och frukt här
På en utflykt kan du uppleva den historiska staden Cittadella
Ta en runda golf i de vackra omgivningarna
Eller varför inte spela lite tennis?
I receptionen hjälper man gärna till med att arrangera upplevelser
Upplev berglandskapet och susa fram på två hjul
I dalen vid Brenta kan du besöka grottorna Grotte di Oliero
Naturen runt Bassano del Grappa är mycket pittoresk
Veneto har en fantastisk naturprakt - njut av La dolce vita!
Se fram emot alla upplevelser på din sommarsemester redan nu

Ankomst

Bonotto Hotel Palladio

Bonotto Hotel Palladio
Bonotto Hotel Palladio
Bonotto Hotel Palladio
Bonotto Hotel Palladio
Bonotto Hotel Palladio
Bonotto Hotel Palladio
Bonotto Hotel Palladio
Bonotto Hotel Palladio
Bonotto Hotel Palladio
Bonotto Hotel Palladio
Bonotto Hotel Palladio
Bonotto Hotel Palladio
Bonotto Hotel Palladio
Bonotto Hotel Palladio
Bonotto Hotel Palladio
Bonotto Hotel Palladio
Bonotto Hotel Palladio
Bonotto Hotel Palladio
Bonotto Hotel Palladio
Bonotto Hotel Palladio
Bonotto Hotel Palladio
Bonotto Hotel Palladio
Bonotto Hotel Palladio
Bonotto Hotel Palladio
Bonotto Hotel Palladio
Bonotto Hotel Palladio
Bonotto Hotel Palladio

Adress

Via Gramsci, 2
I-36061 Bassano del Grappa
Italien

Hotellfakta

På Bonotto Hotel Palladio bor du i ett lugnt område med privat bebyggelse runt omkring, endast 800 meter från Bassano del Grappas historiska stadskärna med den berömda träbron Ponte degli Alpini, som också går under namnet Ponte Vecchio. Bron är designad av stjärnarkitekten Andrea Palladio (1508-1580) - hotellet har lånat sitt namn av honom.

Hotellet är elegant och den italienska förkärleken för marmor skiner igenom, överallt är det tydligt att värdparet sätter en ära i att hålla Bonotto Hotel Palladio rent och modernt. På hotellet finns det frukostrestaurang, hiss, sällskapsrum, TV-rum, gästdator och gratis trådlöst internet (Wi-Fi). I receptionen hjälper man gärna till med utflyktstips och med uthyrning av cyklar.

De inkluderade måltiderna serveras på det 4-stjärniga systerhotellet Bonotto Hotel Belvedere, som ligger 300 meter från ditt hotell. Här bjuds du välkommen i Restaurang Belvedere, där maten är typisk venetiansk med en kreativ touch och tillberedd av lokala råvaror.

Det finns avgiftsfri parkering vid hotellet samt möjlighet för avgiftsbelagd parkering i parkeringsgarage (EUR 12 per natt).


Alla rum har eget badrum, air-condition, minibar, safetybox, kaffe- och tefaciliteter, radio, TV och gratis trådlöst internet (Wi-Fi).


OBS: Alla priser på tjänster och avgifter på hotellet (förutom de som ingår i vistelsens paket) är vägledande. Priserna tillhandahålls av hotellet och uppdateras kontinuerligt, men Happydays kan inte ta ansvar för ev. prisförändringar.

Ankomst

Incheckning från kl. 14.00.
Utcheckning senast kl. 12.00.
Kontakta vänligen hotellet i förväg om du kommer senare än kl. 18.00 på ankomstdagen.

Måltider

Frukost serveras kl. 7.00-10.00.
Middag serveras kl. 19.30-21.45.

Husdjur

Hotellet har ett begränsat antal rum, där hund är tillåtet. Därför är det endast tillåtet att ta med sig hund på hotellet, om informationen ges vid resebeställningen! Om man inte på förhand har informerat att husdjur medföljer, kan man riskera att bli avvisad vid ankomst eller tvingas betala en extra städavgift. Det är ej tillåtet att ha med husdjur i hotellets restaurang.

Restips

0-50 km

 • Centrum av Bassano del Grappa korsas av floden Brenta med Andrea Palladios vackra träbro, Ponte degli Alpini. Varje torsdag och lördag fyller mängder av bodar stadens torg, Piazza Libertá och Piazza Garibaldi, och här kan man bl.a. under säsong köpa den vita sparris som staden är känd för. Runt om Brenta går det också en trevlig cykelväg: 500 m.
 • På Circolo Tennis Bassano kan man utmana varandra i tennis: 850 m.
 • Besök stadsmuseet i Bassano del Grappa, Museo Civico. Här kan du se målerier från 1300-talet och fram samt fornminnen från områdets kloster och arkitektoniska fragment från 1200-talet: 850 m.
 • I det vackra Palazzo Sturm hittar du ett intressant keramikmuseum med över 1.200 stycken keramiskt hantverk, de tidigaste exemplaren stammar från medeltiden: 3 km.
 • Marostica är känd för sina läckra körsbär och för sitt praktfulla medeltidsslott: 11 km.
 • På floden Brenta kan du prova på både rafting eller segla kanor. Fråga på hotellet för mer information: 13 km.
 • Cittadella är en historisk och autentisk stad omgiven av en stadsmur från medeltiden: 19 km.
 • Ta en runda golf i de vackra omgivningarna på Asolo Golf Club: 22 km.
 • Staden Vicenza mellan Gardasjön och Venedig är världskänd för sin renässansarkitektur av Andrea Palladio: 35 km.
51-100 km

 • I Padova kan du besöka den UNESCO-listade botaniska trädgården Ortobotanico di Padova: 51 km.
 • Treviso centrum påminner om ett litet Venedig med kanaler, kyrkor, marknadsplatser och en mångfald av caféer och restauranger omgivna av den gamla stadsmuren från medeltiden: 51 km.
 • Sänk axlarna och få ny energi i kurorten Abano Termes svavelhaltiga källor: 56 km.
 • I Padova hittar du det sköna naturområdet Colli Euganei som erbjuder ett rikt växt- och djurliv i de mjuka backarna: 63 km.
 • Segla till den unika kanalstaden Venedig, som är helt bilfri. Avgång bl.a. vid Mestre, där du seglar in till den mytiska staden, byggd på stora träpålar. Romantiska Venedig är känd för sina kanaler, gondoler och stora sevärdheter, t.ex. Markusplatsen och Suckarnas bro: 78 km.
 • Upplev historiepärlan Verona. Den gamla stadskärnan gömmer på bl.a. den berömda opera-arenen, Julias hus (Casa di Giulietta) och massor av fornminnen från romartiden: 97 km.
Över 100 km

 • I Peschiera del Garda kan du kliva ombord på en sightseeingbåt på Gardasjön eller ta ett dopp: 117 km.
 • Det finns garanti för en rolig dag för hela familjen på Italiens största nöjespark Gardaland: 119 km.

Karta

Radie runt hotellet:


Bonotto Hotel Palladio
Via Gramsci, 2
I-36061 Bassano del Grappa
Italien


E 011° 44.441'
N 45° 46.229'

Gästerna berättar

Skriv en kommentar

Happydays förbehåller sig rätten att ta bort oseriösa inlägg och kommentarer som kan anses stötande. Har du upplevt förhållanden på din semester som bör medföra ändingar av vår resebeskrivning, ber vi dig att skicka en mail till mail@happydays.nu.

Film

Venedig - Adriaterhavets drottning
Baserat på 4 frågeformulär.
Hotellet är värderat på:
Mottagandet
3.8 av 5
Service
4.2 av 5
Inkvartering
3.8 av 5
Faciliteter
2.1 av 5
Frukost
3.3 av 5
Middag
3.8 av 5
Läge
3.8 av 5

Bonotto Hotel Palladio

Pris per person i dubbelrum
SEK 4.199:-

Sommarsemester i Veneto inkl.

 • 7 övernattningar
 • 7 x frukostbuffé
 • 5 x 3-rätters middag på Restaurant Belvedere
 • 1 välkomstdrink serverad vid vistelsens första middag
 • Utcheckning kl. 12.00
 • Rum med aircondition
Det lilla extra från Happydays
 • 1 x entré till museum och destilleri eller 1 x provsmakning av grappa hos Poli Grappa i perioden april till oktober samt 5 % rabatt på köp i butiken
cookie icon Vi använder cookies
Happydays sparar information via cookies enligt gällande lagstiftning. Informationen lagras anonymt och används för att komma ihåg dina inställningar samt för att förbättra hemsidan och således ge dig bättre service. Läs mer