Det lilla extra slide
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
cd top arrow

En klassisk Tyrolerafton i Innsbruck

Mässingsmusik, tyrolsk underhållning och ett tyrolskt kök i toppklass
Du får 10 % rabatt på entré till en av Innsbrucks mest genuina och mycket populära turistattraktioner: En traditionell Tyrolerafton med familjen Gundolf, som har arrangerat Tyroleraftnar i Innsbruck ända sedan 1967. Deras show är en äkta uppvisning av traditionell folkdans med inslag av ”shuhplattler” (skoklappning) samt tyrolska sånger och joddling ackompanjerande av traditionella instrument med inslag av dragspel, näverlurar och koskällor.

Lokalen fylls med levande musik, generösa sejdlar med skummande öl och stora schnitzlar serveras i en avslappnad miljö, inte mycket slår upplevelsen av de typiska tyrolska folktraditionerna. Familjen Gundolf bjuder på ett mycket varierat program och har under många år lockat till sig en stor publik från både in- och utland och anses av många att ha den bästa Tyrolershowen i Alperna.

Dessa tyrolska aftonshower äger rum året runt, dagligen under sommaren. Föreställningen startar normalt kl. 20.30 och man kan välja om man vill köpa biljetter med eller utan mat, maten serveras före eller under själva showen. När du bokar en semester i Österrike hos Happydays, får du en voucher som ger dig en rabattkod, som du kan använda när du bokar dina online-biljetter till den traditionella Tyroleraftonen i Innsbruck. Läs mer om showen på www.tiroler-abend.com.

Här hittar du Tiroler Abend Innsbruck, Familie Gundolf
Alpensaal an der Messe (Expo)
Kapuzinergasse 11
OBS: Entré från Ingenieur-Etzel-Straße mittemot Viaduktbogen 50, nära Messe-/Expo-entrén Süd.
AT-6020 Innsbruck
Österrike

Se alla vistelser i Österrike där vouchern med rabatt på entré till Tirolerabend i Innsbruck är inkluderad
tiroler abend voucher se