Det lilla extra slide
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
cd top arrow

Klimahaus Bremerhaven – följ med jorden runt på en dag

Du får 10 % rabatt på entrépriset till en av Bremerhavens stora turistattraktioner
Klimahaus Bremerhaven är ett interaktivt upplevelsescenter med fokus på klimatzoner och väderfenomen. Här kan du följa med jorden runt längs den 8:e breddgraden, och uppleva både natur och möta lokalbefolkningen i bland annat Schweiz, Samoa och Kamerun.

Resan går genom Alperna ner i gräshöjd på Sardinien, genom öknens torra värme och vidare in i den varma och fuktiga regnskogen där temperaturen når en bit över 30 grader. En skarp kontrast till Antarktis där turen över isen äger rum i minus 6 grader. Det är spännande att möta dem som bor på platsen och höra berättelser om livet på platsen; på gott och ont.

Och när man sedan är färdig med sin jorden runt-resa kan man gå på upptäcktsfärd mellan de olika utställningarna där man gärna får pilla på sakerna och till exempel bli överraskad över hur mycket av CO-kvoten som man själv förbrukar på en dag.

När du bokar en bilsemester till Bremerhaven, Bremen eller Niedersachsen hos Happydays, får du en rabattkupong gällande entréavgift på Klimahaus Bremerhaven, som erbjuder en resa genom fem kontinenter och nio olika platser – där du får en spännande inblick i världens olika klimat.

Klimahaus Bremerhaven ligger på adressen:
Am Längengrad 8, D-27568 Bremerhaven, Tyskland

När du visar fram din rabattkupong från Happydays får du 10 % rabatt på entrépriset (gäller enkelbiljetter ordinarie pris och ej rundvisning samt premiumbiljetter).

Klimahaus Bremerhaven ligger på adressen:
Am Längengrad 8, D-27568 Bremerhaven, Tyskland

När du visar fram din rabattkupong från Happydays får du 10 % rabatt på entrépriset.

Se alla vistelser där vouchern är inkluderad i:
Bremen
Bremerhaven
Niedersachsen

Klimahaus Bremerhaven
;