Det lilla extra slide
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
cd top arrow

Swarovski Kristallwelten - en värld av kristall

Du får rabatt på entré till en av Österrikes största turistattraktioner
I Swarovski Kristallwelten väntar en helt förtrollande upplevelse på dig. Kliv innanför i multikonstnären André Hellers skattkammare, där fantastiska illusioner utspelar sig framför dina ögon. Med en vision om att skapa en magisk värld av kristall skapade Heller 1995 detta unika, glittrande universum som tar dig med på en överväldigande resa för alla dina sinnen, och som når sin klimax vid Centenar-kristallen som med sina inte mindre än 310.000 karat är den största kristall som någonsin har slipats. Vägen går också genom den mekaniska, musikaliska teatern, ett mycket bisarrt, estetiskt konstverk, skapat ur Jim Whitlings fascination av mekanik och människa.

Du kan se fram emot en upplevelse som garanterat inte kan jämföras med någonting annat du har sett förut. De olika salarna är unika och det är en sällsam känsla att kliva in i Kristallkatedralen, vars geodetiska kupol består av 595 speglar som bryter ljuset, reflekterar och skapar en akustik och ett intryck av att vara i centrum av ett oändligt rum.

När du bokar en bilsemester i Österrike hos Happydays, får du efterföljande en rabattkod som ger dig 10 % rabatt vid online-bokning av entrébiljetter till Swarovski Kristallwelten i Wattens. Du får också en rabattkupong till Kristallwelten Store i Innsbruck (ca 20 km från Wattens), som ger dig en gratis förfriskning i baren och en liten kristallöverraskning vid köp i butiken.

Här ligger:
Swarovski Kristallwelten
Kristallweltenstrasse 1
6112 Wattens, Österrike

och
Kristallwelten Store Innsbruck
Herzog-Friedrich-Strasse 39,
6020 Innsbruck, Österrike

Se alla vistelser i Österrike där rabattkod och rabattkupong är inkluderad
swarowski_se
;