Det lilla extra slide
cd top arrow

Swarovski Kristallwelten - en värld av kristall

Du får rabatt på entré till en av Österrikes största turistattraktioner
I Swarovskis kristallvärld väntar en helt förtrollande upplevelse på dig. Kliv innanför i multikonstnären André Hellers skattkammare, där fantastiska illusioner utspelar sig framför dina ögon. Med en vision om att skapa en magisk värld av kristall skapade Heller 1995 dessa skattkammare som inviterar dig på en överväldigande resa för sinnena, som når sitt klimax vid Centenar-kristallen, som med sina inte mindre än 310 000 karat är den största kristall som någonsin slipats. Resan för dig också genom den mekaniska teatern, ett mycket bisarrt, estetiskt konstverk, sprunget från Jim Whitlings fascination av mekanik och människa.

När du bokar en semester i Österrike hos Happydays, får du en voucher som ger rabatt på entré till den stora sevärdheten, När du köper en vuxenbiljett, får du den till ett specialpris på EUR 21 (normalpris EUR 23). Se fram emot att få uppleva något som inte kan jämföras med något du någonsin har upplevt förr, när du kliver in i Kristallkatedralen, vars geodetiska kupol består av 595 speglar som bryter ljuset, reflekterar och skapar en akustik och intryck av att vara i centrum av ett oändligt rum.

Besök även Swarovskis butik i Innsbruck, Kristallwelten Store, där du kan inlösa din kupong och få en gratis välkomstdrink!

Här hittar du Swarovski Kristallwelten
Swarowski Kristallwellten
AT-6112 Wattens
Österrike

Se alla vistelser i Österrike där vouchern med rabatt på entré är inkluderad
swarowski_se