Hoteller til ferien med happydays_dk
cd top arrow

Semesterfabriken ute på fältet

Happydays på turné
Blog oprettet: 07-10-2015 Blogindlæg i alt: 55 Antal kommentarer: 7 Antal følgere: 1 Følg denne blog

Hela Happydays på studieresa

Sidst opdateret: 22-11-2021
Dette indlæg er læst 337 gange
Oprettet: 06-10-2016

I fyra dagar, från torsdag den 27 till söndag den 30 oktober, åker hela kontoret på studieresa: Vi skall besöka massor av hotell, leta fina restips och höjdpunkter, gå vinvägen längs världens vackraste flodväg och ta pulsen på den autentiska, sydtyska charmen, när vi reser hela vägen till de populära semesterdestinationerna Rhen och Mosel i delstaten Rheinland-Pfalz.

Det är en av våra mest populära semestermål som vi ska besöka, när vi tillfälligt flyttar vårat kontor ut på fältet, till flodlandskapen kring Rhen och Mosel i slutet av oktober. Alla är med – från inköpare till ekonomipersonal över IT och kundservice till marknadsavdelning och säljarna. Gemensamt för våra förväntningar – några känner redan till området – är att vi ska försöka hitta kärnan av semestercharmen vid Mosel och Rhen. En kunskap som vi gärna vill dela med oss av till dig och alla våra resglada gäster. En sådan studieresa är helt enkelt en del av vår vision om att skapa ”Resor med glädje”!

Mosel och Rhen är för de flesta liktydig med tysk romantik: Medeltidsborgar som ruvar på toppen av vinberg, blickandes ut över gamla korsvirkesstäder med en vinbar på varje gatuhörn. Fest och färger på Drosselgasse i Rüdesheim, riddare och rustningar på Cochems marknadsplats, flodseglatser längs frodiga vinterrasser, där man också alltid kan hålla en paus på en vingård och smaka på världens finaste Riesling.

Vi ska säkert provsmaka ett glas eller två – men först och främst har vi alla våra erfarenheter och beskrivningar från våra gäster i bakhuvudet när vi reser från hotell till hotell: Passar beskrivningen av faciliteterna, kan vi ta några bra bilder som visar läget vid flodens brädd – och är det en rolig historia runt hörnet som inte står i några guideböcker?

Vartenda hotell är besökt, kontrollerat och godkänt av en medarbetare från Happydays – men när hela kontoret är på studieresa, är det helt plötsligt många fler ögon som kan observera och registrera. 

Under studieresan kan du följa med på Facebook och Instagram: Vi berättar historien – när den händer – och du är alltid välkommen att vara med och kommentera.

27-30 oktober stänger vi därför telefonerna – men vi håller alltid öppet på hemsidan www.happydays.nu.

Och så ser vi fram emot att dela upplevelserna med er, när vi kommer hem igen till kontoret den 31 oktober – laddade med intryck och aktuella restips.

Kommentarer
Skriv en kommentar
Happydays forbeholder sig retten til at slette kommentarer af anstødelig karakter.
24-10-2016 06:15skrev Simona
Oh det låter trevligt!
Önskar er alla en härlig givmild studieresa 👍🏼