Julmarknad i Koblenz


Öppettider 2021 Koblenz julmarknad: 18/11 2021-9/1 2022.
Särskilda öppettider: 22/11 2021: Stängt.

2G eller 3G-regel: Ännu inte offentliggjord.
2G = bara entré med covidbevis som bevisar att du är färdigvaccinerad (minst 14 dagar efter sista sticket) eller har tillfrisknat efter att ha varit sjuk i covid-19. 3G = också entré med negativt coronatest.

Avstånd från Kruså: 681 km/Rostock: 702 km
COVID-19: Vi tar förbehåll för evt. ändringar, inställningar eller restriktioner, som kan påverka julmarknaderna i 2021 pga. coronakrisen. Vi försöker att hålla sidan här uppdaterad, men kan inte garantera för informationen, precis som det kan bli ändringar i sista ögonblicket.

Koblenz ligger i den tyska delstaten Rheinland-Pfalz, belägen vid Rhen cirka 100 kilometer söder om Köln, där Koblenz traditionella julmarknad hålls i den pittoreska gamla delen av staden, bara ett stenkast från den stora shoppinggatan.

Strosa runt bland över 130 festligt utsmyckade julbodar med ett omfattande utbud av handgjorda varor och juldekorationer samt ett stort utbud av säsongsbetonade julklappsidéer. Dessutom är det en mängd evenemang varje år på Koblenz julmarknad, allt under ett vakande öga från den berömda "Schängel" fontänen.

Här kan du räkna med en hel del konserter (klassisk, jazz, gospel) samt nostalgiska jultraditioner i Koblenz förtrollande, gamla kvarter - perfekt för dem som söker efter den mer romantiska julkänslan. Adventskalendern med fönster på taket av stadshuset i barock är ett annat säkert sätt att få vem som helst i julstämning, förutom allt det klassiska som julmarknaden har att erbjuda till dig: Glühwein, rostade mandlar och kastanjer, sötsaker, kanderade äpplen och nötter och mycket, mycket mer.

Hitta ett bra hotell nära den berömda julmarknaden i Koblenz - se listan här under
Avstånd från hotellet till julmarknaden i Koblenz ser du genom att klicka på knappen "Läs mer".

Här hittar du datum och mer information om årets julmarknader i Sverige, Danmark och Tyskland

Det har tyvärr inträffat ett tekniskt fel. Vänligen kontakta oss per mail@happydays.nu eller ring på telefon 020-79 33 84, om din bokning ej gick att genomföra.
Http status: {{ error.status }}

Vi fann inte exakt det du sökte - men föreslår följande:

Prova också att ändra din sökning eller ring oss på 020-79 33 84

Filtrera på:
{{ document_count }} funna resor
Destination
Antal nätter
Antal stjärnor
Hotellfaciliteter
Semestertema
Nollställ filtrering
Karta
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!