norge

Sydnorge

Sydnorge är känt för sin vackra kustlinje med sina mysiga fiskebyar och charmiga öar. Havets vid kusten är full med vita segel under sommaren och det finns läckra badmöjligheter mellan klipporna, men här finns också fina möjligheter för vandringsutflykter i den vackra semesterkulissen. Kusten kallas också för ”Den norska rivieran” och huvudorten på denna sträcka är Kristiansand, som är Norges femte största stad. Här kan du gå på upptäcktsfärd på din semester mellan berömda stränder, stora musikfestivaler, mängder av butiker och strosa längs pittoreska gator i den gamla stadsdelen.

Men Sydnorge är också en skön destination med allt det andra som vi känner till och älskar i vårt grannland: Skogarna är djupa, fjällen är fulla av spektakulära utsikter och i fjordarna kan du fiska, paddla kanot och följa med på en fjordseglats. Ett bra resmål är semesterregionen Telemark och den alltid lika vackra Gudbrandsdalen .

Hitta ditt hotell i Sydnorge på listan här nedanför!

Det har tyvärr inträffat ett tekniskt fel. Vänligen kontakta oss per mail@happydays.nu eller ring på telefon 020-79 33 84, om din bokning ej gick att genomföra.
Http status: {{ error.status }}

Vi fann inte exakt det du sökte - men föreslår följande:

Prova också att ändra din sökning eller ring oss på 020-79 33 84

Filtrera på:
{{ document_count }} funna resor
Destination
Antal nätter
Antal stjärnor
Hotellfaciliteter
Semestertema
Nollställ filtrering
Karta
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!