Hoteller til ferien med happydays_dk
cd top arrow

Semesterfabriken ute på fältet

Happydays på turné
Blog oprettet: 07-10-2015 Blogindlæg i alt: 52 Antal kommentarer: 6 Antal følgere: 1 Følg denne blog
WeinBergHotel Nalbach i Reil
04-11-2016
Dette indlæg er læst 431 gange

Vi reste på studieresa 4 dagar i oktober månad med hela Happydays kontor och sent torsdag kväll ankom vi så till WeinBergHotel i Reil – där vi skulle övernatta den första kvällen. Efter en lång resa, blev vi väl mottagna av hotellvärden. Hotellet har ett perfekt läge för upplevelser i området kring Mosel, där det är fantastiskt vackert. Det är perfekt för cykelturer, vandringsturer och en resa på själva Mosel med båt – det får man absolut inte missa.

Byn Reil är en lugnt och harmonisk by, som ligger charmigt med vinodlingar så långt ögat kan nå. Stämningen i byn är medeltidsidyll och man märker att det här är en riktig vinby. Hotellet ligger ganska nära Mosel, går du ett par hundra meter, står du nere vid Mosels brädd.

WeinBergHotel Nalbach är ett hotell med massor av charm, samt läckra, moderna faciliteter. Det finns fina möjligheter för avkoppling i deras wellnessavdelning med swimmingpool, och du har möjlighet för tillköp av behandlingar, bastubad, nervarvning i relaxområde osv. Om vädret tillåter det, är det perfekt att njuta av måltiderna från terrassen, som har en vacker utsikt över vinmarken och vinberget.

Maten på hotellet är fantastisk, både kvällsmaten och frukostbuffén var väl förberedd och allsidig. Det fanns något för alla smaker – riktigt läckert. Efter kvällsmaten njöt vi av en drink i baren, det kan rekommenderas som en fin avslutning på dagen.

Rummen var fina, det är möjligt att bli inkvarterad i huvudbyggnaden eller i ett av de två annexen, där varje plats har sin egen charm. Men alla rummen är rymliga och välhållna. Servicen på hotellet var helt i topp, personalen och värdparet var söta och vänliga och stod redo att hjälpa oss med mat, utflykter, rum m.m.

Detta är helt klart en vistelse som kan rekommenderas om man har lust att uppleva Mosel samt bo på ett hotell där maten är i topp, med fina möjligheter för avkoppling i wellnessavdelningen.

Anne på Happydays 

Kommentarer
Skriv en kommentar
Happydays forbeholder sig retten til at slette kommentarer af anstødelig karakter.

Tags på indlægget

#WeinBergHotel Nalbach #WeinBergHotel Nalbach #WeinBergHotel Nalbach