Hoteller til ferien med happydays_dk
cd top arrow

Aktuellt – små historier från Happydays

Aktuellt - små historier från Happydays
Blog oprettet: 29-03-2017 Blogindlæg i alt: 232 Antal kommentarer: 66 Antal følgere: 5 Følg denne blog

Vilket ställe!

Sidst opdateret: 12-11-2021
Dette indlæg er læst 614 gange
Oprettet: 10-11-2015

Vi besökte Der Seehof i Ratzeburg en härlig höstdag i fantastiska färger, men jag är säker på att oavsett väder, skulle jag få en skön upplevelse här! Mycket personligt hotell inrett i sköna, sobra färger. Fin restaurang och vinterträdgård (inglasad), ljust och med en fantastisk utsikt över sjön, där det också var lite liv med roddare och svanar. Inredningen är lite lyxig, och jag känner mig som grädden på moset.

Vi tittade på vanliga dubbelrum och superiorrum, och de var lika i inredning – också här i sköna, sobra färger, nytt nytt nytt, och med läckra detaljer. Skillnaden på de två rumstyperna är utsikten. I superior är du garanterad utsikt över sjön, de vanliga dubbelrummen har inte en dålig utsikt, några har även sjöutsikt, men skillnaden är ändå slående när man öppnar dörren till superiorrummet och sjön ”välter” in i rummet. Hur jag vill inlogera mig, beror på hur mycket jag ska vistas på rummet, om det är med barnen, med vänner eller med hjärtevännen, och hur mycket sitter man egentligen på rummet? MEN, här ville jag nog välja det ”lilla extra” och gå ”all in”, det är utsikten allt för skön till! Barn eller inte, väninnor eller man, superior är lite lyxigt och det ville jag välja här.

Rar och vänlig personal, och vi känner oss mycket välkomna. Saunaområdet är inbjudande och fräscht, med vilstolar med utsikt över sjön, samt direkt utgång för ett dopp i sjön. Utomhus, är det flera stilfulla och sköna områden, både med bord och stolar, men också med loungemöbler att koppla av i.

Nu gäller det bara att hitta ett datum – och vem som ska med – att utforska Ratzeburg med mig!

Anna från Happydays

Kommentarer
Skriv en kommentar
Happydays forbeholder sig retten til at slette kommentarer af anstødelig karakter.