Hoteller til ferien med happydays_dk
cd top arrow

Aktuellt – små historier från Happydays

Aktuellt - små historier från Happydays
Blog oprettet: 29-03-2017 Blogindlæg i alt: 214 Antal kommentarer: 61 Antal følgere: 5 Følg denne blog

Vi blir enklare, snabbare och finare!

Sidst opdateret: 20-11-2021
Dette indlæg er læst 404 gange
Oprettet: 03-01-2017

NU är vi så förväntansfulla … För snart kan vi presentera vår helt nya hemsida för dig!

Vi har haft många och långa möten, deltagit i seminarium, anställt praktikanter och en projektmedarbetare samt vridit och vänt på alla fråge- och problemställningar i Kravspecifikation version 1-3.

Grafiker, textförfattare, online-koordinatörer och IT-anställda har jobbat med allt från sax och kritor över svarta tavlan till långa, digitala koder. Allt är till sist nedkokt till vår helt nya happydays.nu – och inom kort är den helt klar.

Vårt nyårslöfte för 2017 är nämligen att ge dig en mycket bättre upplevelse, när du bokar resor och besöker oss online.

Vad kan jag se fram emot?
Allt som du redan är bekant med, kommer fortfarande att finnas kvar – men med ett jättelyft av funktionerna och ett nytt grafiskt utseende.

Vid sökningar efter semestervistelser får du också fler filtreringsmöjligheter, så att du snabbt och lätt hittar just den resan som du går och drömmer om.

Gästbetygen kommer också att framhävas, så du får en bättre inblick i bedömningar av hotellen och enkelt kan besluta var du helst vill hålla din nästa semester.

På vår nya Google-karta kommer du att kunna se sevärdheter, attraktioner och flygplatser i närheten av ditt hotell, och om du klickar på ett hotell får du en bild fram på hotellet med 3 framhävda saker, som är speciella för just detta hotell. Du får också möjlighet för att tagga dina blogginlägg, och du kan lätt hitta de bloggar du vill läsa genom att klicka på orden i det nya tagg-molnet.

På vår nya hemsida kommer du också att kunna logga in med ditt Facebook-konto – enkelt och lätt!

Vad händer när jag är inloggad?
När du är inloggad har du tillgång till hela Happydays klubb-universum, där du varje vecka får specialerbjudanden till särskilda medlemspriser. Det är också här, du hittar massor av information om våra resmål och det är här du kan delta i alla våra tävlingar.

Dessutom kan du dela blogginlägg om dina semesteräventyr och andra höjdpunkter från din vardag. Du kan också följa och kommentera andra klubbmedlemmars bloggar och du har alltid enkelt komma in på din lista med bloggar som du följer, dina tidigare och kommande resor samt dina favoriter.

Det låter bra! Vad mera?
Jajamänsan, startsidan har fått en rejäl ansiktslyftning. Vi har byggt upp den så att det blir lättare för dig att söka efter resor och gå på upptäcktsfärd i Resklubbens semesterberättelser, se filmer från de olika semestermålen, prova lyckan i våra tävlingar, dela bra restips, hitta nya hotell, få de bästa erbjudandena – nu direkt från startsidan.

Vi har gjort det mycket lättare för dig att hitta i vårt semesteruniversum och vi har lockat våra grafiker att hitta läckrare bilder och grafik, så att ditt besök hos oss blir mer underhållande.

Samtidigt har vi sett till att sidan nu fyller ut hela din bildskärm, och den är dessutom mobilanpassad, så att vi ser bra ut på alla dina skärmar, t.ex. på din mobiltelefon, surfplatta eller dator.

Vi har också trimmat själva motorn och ökat hastigheten på vår nya hemsida, så att du slipper vänta på att sidorna ska öppnas!

När kan jag besöka den nya hemsidan?

Vi jobbar stenhårt – och så lanserar vi den nya hemsidan för dig så snart som möjligt när alla bitarna är på plats. Därefter kommer den också att finnas tillgänglig och optimerad på din mobil och surfplatta.

Vi ses enklare, snabbare och finare inom kort!

Kommentarer
Skriv en kommentar
Happydays forbeholder sig retten til at slette kommentarer af anstødelig karakter.
14-05-2017 13:51skrev Torbjörn Andersson
Skulle uppskatta info om hotellen accepterar hund eller ej.

Mvh
Torbjörn Andersson
14-05-2017 10:07skrev Lasse
Ni har alltid haft ett utseende på er sida som ger amatörmässigt utseende. Alldeles för mycket text, för liten textstorlek och för små bilder. Med enkla medel skulle ni kunna åtgärda detta, istället för att göra en ny sida i samma stil.