Hoteller til ferien med happydays_dk
Øjeblik - vi henter hoteller til dig!
cd top arrow

Happydays tävlingsblogg

Happydays tävlingsblogg
Blog oprettet: 17-12-2014 Blogindlæg i alt: 52 Antal kommentarer: 1839 Antal følgere: 53 Følg denne blog

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD: Vinn italienska semesterminnen konserverade på flaska

Sidst opdateret: 22-11-2021
Dette indlæg er læst 1339 gange
Oprettet: 26-04-2018

Tävlingen är avslutad. Stort grattis till Carine Wallin Liberto!

La Dolce Vita!

Ingenstans kan man njuta av så mycket god mat och dryck som i Italien. En av italienarnas favoritdrycker, speciellt efter en måltid, är grappa. Den sägs vara mycket bra för matsmältningen och benämns också som italiensk brandy. Grappa har integritet och är lite svårflörtad men har man väl fastnat för grappans charm så är man ofta fast. Druvdestillatet får sin angenäma smak och goda smak från druvskalen och jästen och på en bra grappa kan man tydligt förnimma ursprungsdruvans karaktär.

Har du semesterminnen av grappa i Italien?

Skriv ner ditt bästa minne i kommentarsfältet och beskriv gärna platsen du besökte, så är du med och tävlar om en flaska italiensk grappa. Du kan alternativt skriva om du har lust att ge bort flaskan till någon du känner som älskar Italien!

Cin cin – och lycka till!

Det finstilta:

Vinnaren får besked direkt via mail. Vinsten kan ej bytas till kontanter. Minimum åldersgräns för att deltaga är 20 år.

Kommentarer
Skriv en kommentar
Happydays forbeholder sig retten til at slette kommentarer af anstødelig karakter.
03-05-2018 10:23skrevMaria Blomqvist
Jag besökte Bassono del Grappa med man och barn för några år sedan. Vi provade några sorter Grappa vid en bardisk medan barnen förundrat tittade på!
01-05-2018 21:17skrevLarisa Stranner
Mitt bästa minne från Italien är min resa till Capri. När jag åkte båten från den härliga ön, tittade jag på den enorma solen, som gick ner i havet. Jag drack Caffé Corretto (espresso med Grappa), och njöt av en fantastisk upplevelse i det vackra Italien.
01-05-2018 10:59skrevCarine Wallin Liberto
Min första kontakt med Grappa var på Sicilien där jag bodde några år på 80 -och 90-talet. Vi åkte upp till en liten by och åt en middag med endast lokala läckerheter och på detta en Limoncino på Grappabas, ett minne för livet! Även glass gjort på grappa är så gott, vi hade en glassfestival varje år i staden Cefalù där jag bodde och Grappa-glass var alltid lika populärt och vann pris! Nu har jag precis kommit hem från en veckas semester i min forna hemstad Cefalù och vad tror ni finns med i bagaget som ska avnjutas högtidligt, Grappa så klart! Cin, Cin!
01-05-2018 10:55skrevElisabeth Johnson
Vi gick i skolan dag efter dag från det vi var sju till tonårsperiod. Därefter min väninna Birgittas håg till utlandet stod, Milano, på denna ort hon fann en man fort. Två barn till världen anlände. Hon jag jag julkort högst till varandra sände. Efter 40 år på detta sätt, satte jag på bekantskapen sprätt. Åkte till Milano helt resolut. Mitt bästa italienminne absolut. Underbara dagar med mycket prat. Vi gör om det snart. Får ej kontakten åter mista för nu kan vi till vartandra då och då kvista.
01-05-2018 09:52skrevJulia R.K.
Besökte min dotter i Rom för att slappa
smackade på en och annan god grappa
önskar ny flaska att uppleva minnen
det är uppfriskande för alla sinnen.
01-05-2018 08:45skrevUlf Bjärmyr
Vi bokade genom er till Gardasjön för ett par år sen,det var helt underbart, bra boende god mat ,fina utflykter till olika vingårdar ,där man kunde goda viner med sig hem ,helt underbar resa vilken vi kommer att göra igen
01-05-2018 08:36skrevAnneli Rhedin
Como - underbar semester med familjen. Omgivningen var fantastisk, vi hade utsikt över Como sjön.
01-05-2018 07:49skrevcarina björklund
ett härligt resminne till rom o florens samt en oförglömlig resa till venidig med gondoler i kanalerna
vill gärna vinna en flaska grappa

Tags på indlægget

#Italien #Veneto
;