Hoteller til ferien med happydays_dk
Øjeblik - vi henter hoteller til dig!
cd top arrow

Feriefabrikken i felten

Happydaysere på tur
Blog oprettet: 29-03-2017 Blogindlæg i alt: 58 Antal kommentarer: 31 Antal følgere: 18 Følg denne blog

Studietur 2018: Hotel Erika

Sidst opdateret: 24-11-2021
Dette indlæg er læst 979 gange
Oprettet: 07-11-2018

Nauders ligger 1,394 m över havet i Ötztal Alperna, tätt på den Schweiziska och Italienska gränsen.

I Nauders tornar bergen upp sig tätt inpå byn och landskapet känns därför lite vildare än i andra delar av Österrike. Det är otroligt vackert och fascinerande på samma gång.

Hotell Erika är ett stort och trevligt och mycket genuint Österrikiskt hotell. Här möts man av en stor och öppen entré med parasoller, bord och stolar på den ena sidan, och en liten lekplats för de minsta på den andra sidan.

Lobbyn är mycket ombonad och välkomnande, och detta gäller även resten av hotellet. Stilen är typisk österrikisk med mycket trä och varma färger.

Vi hälsas välkomna av det trevliga värdparet och deras familj och de berättar att det är tre generationer som arbetar på hotellet.

I anslutning till lobbyn finns det en mycket trevlig bar med en ölstuga. Mitt i rummet står en stor fin öppen spis och även om den inte är tänd just nu, så kan man föreställa sig hur mysigt det kan vara att sitta där efter en lång dag i skidbacken. Hotellets Frukostmatsal och restaurang är rymliga och ombonade i typisk tyrolerstil.

Man blir glatt överraskad när man kommer in i hotellets SPA-avdelning. Här finns det gott om plats och ett bastuområde med olika typer av torrbastu och ångbad. Hotellet har även en utomhusbastu i anslutning till SPA-avdelningen. Det finns en stor bubbelpool, fot-spa samt en stor swimmingpool med fantastisk utsikt mot bergen.

Alla hotellets utrymmen känns rymliga. Detta gäller även för rummen. En del av rummen har renoverats 2011 och är mycket rymliga och i en rustik men trevlig stil. Några rum har renoverats 2017 och har ett lite modernare inslag. Alla badrum är moderna och ljusa i stilen.

Under hela besöket kände vi oss välkomna och omhändertagna. Detta är ett riktigt fint hotell och det passar både för vuxna och barnfamiljer. Vi har endast fått ett gott intryck av detta hotell och hoppas att vi får möjlighet att besöka hotellet och Nauders snart igen.

Många hälsningar

Carina från Happydays

Kommentarer
Skriv en kommentar
Happydays forbeholder sig retten til at slette kommentarer af anstødelig karakter.
17-11-2018 16:33skrevInge Musehold schmidt
Vi elsker Østrig når vi når Østrig så er vi hjemme smuk land,venlig befolkning ,godt mad glæder os til vi skal til Østrig i2018

Tags på indlægget

#Afslapning & antistress #Dig & mig #Familiehygge #God hoteloplevelse #Hotel Erika #Hotel Erika
;