Hoteller til ferien med happydays_dk
cd top arrow

Semesterfabriken ute på fältet

Happydays på turné
Blog oprettet: 07-10-2015 Blogindlæg i alt: 52 Antal kommentarer: 6 Antal følgere: 1 Følg denne blog
Studieresa till Toscana: En försmak av sommar 2020
09-10-2019
Dette indlæg er læst 283 gange

Semesterfabriken drar ut i fält den 24-27 oktober
Vår kundservice håller extraordinärt stängt - men vår webbshop är som vanligt dygnsöppen

Årets studieresa smakar av sol och sommar! Vi laddar upp inför sommaren 2020 och provsmakar på Toscanas stora semesterglädje. Kontoret flyttar ut till den populära semesterdestinationen under fyra dagar och då vi ska besöka och testa våra toskanska hotell inför Happydays kommande sommarprogram.

Smaka på Toscana
Vi vågar tro på att det blir sol, varma dagar och massor av smakupplevelser, helt enkelt en resa där vi ska använda alla våra sinnen: Viner, värme och välmående under den toskanska höstsolen. Vi skickar iväg tusentals av gäster till Toscana varje år och våra förväntningar är höga.

Det har blivit en tradition att hela personalstyrkan på semesterfabriken får följa med ut och uppleva våra destinationer. Med tiden har vi blivit proffsiga på att få ut det mesta av studieresorna och vi är beväpnade till tänderna med kamera, papper och penna. Vi vet vilka frågor vi ska ställas och styrkan ligger i att det blir så många individuella upplevelser av hotellen; något som vi sedan omsätter till ”Resor med glädje” när vi landar i vardagen igen. 

Först och främst – vi besiktar hotell
Det kommer att bli några intensiva dagar med massor av hotellbesök, vinsmakningar, stadsvandringar, sightseeing och lokala smakupplevelser – morgon, middag och kväll. Du är välkommen att följa med oss på turen via live-uppdateringar på Facebook och Instagram, var gärna med och kommentera, och kom med roliga stalltips. Kanske har du en fråga om Toscana som du vill ha svar på när vi är på plats? Vi kommer också att arrangera en Facebooktävling där du kan vinna italienska specialiteter! Nytt för i år är även att Happydays ska testa både vegetarisk och vegansk mat på hotellen i Toscana.

Och när vi kommer hem igen, så samlar vi alla våra personliga reseupplevelser och rekommendationer från Toscana i vår resklubb. Här får du tillgång till högaktuella bloggar, filmer, recept, restips, hotellbesiktningar, matupplevelser och rekommendationer från studieresan. Med dem blir det enkelt att välja hotell till din nästa sommarsemester i Toscana!

Följ oss på Facebook: Live-uppdateringar och tävling

Se kortfilmer från våra tidigare studieresor i Europa


Trevligt nöje!

Kommentarer
Skriv en kommentar
Happydays forbeholder sig retten til at slette kommentarer af anstødelig karakter.

Tags på indlægget

#Toscana #God hoteloplevelse