Hoteller til ferien med happydays_dk
Øjeblik - vi henter hoteller til dig!
cd top arrow

Semesterfabriken ute på fältet

Happydays på turné
Blog oprettet: 07-10-2015 Blogindlæg i alt: 55 Antal kommentarer: 7 Antal følgere: 1 Følg denne blog

Studieresa 2018 – All Inclusive i Österrike!

Sidst opdateret: 24-11-2021
Dette indlæg er læst 1178 gange
Oprettet: 31-10-2018

Familien- und Kinderclubhotel Wolkensteinbär

Vilket paradis för barn! Och man kan nog lugnt säga – om barnen är glada, är föräldrarna glada - då blir semestern en ”hit” för alla. 

Ljust och fräscht, med modern inredning, ligger denna familjepärla i Salzburger området, närmare bestämt i Bramberg am Wildkogel. Redan när man kör upp mot hotellet, blir man mött av barnområdet som liknar ett välhållet ”mini-tivoli”. Hopp-borgar och gungor, multibana och pingisbord, Segways och moon-cart bana, alla åldrar blandas här, tillsammans med föräldrar, som det tacksamt nog är framställt bord och bänkar till. Kvaliteten på lekområdet är mycket bra, och kulisserna – alptopparna – är underbara.

Väl inne på hotellet fortsätter barnvänligheten, för de minsta är det t.o.m. en ”blöj-och-mos” station, dvs., all inclusive även för de minsta! I restaurangen är barnbuffén lägre, så att barnen lättare kan nå – smart! (Vill barnen hellre ha mat från den stora buffén är de välkomna till det, likaväl som föräldrar får smaka på barn-buffén. ;-) ) Aktivitetsrum efter aktivitetsrum avlöser varandra, det är smart uppdelat i ”mindre barn, större barn, störst”, så att alla önskningar tillgodoses. I ljusa, fräscha, rymliga rum med fönster, kan du vara kreativ, spela massor olika spel, elektroniska och ”vanliga”, använda klätterväggen, där är disco och bio - och bada kan du också – för här finns givetvis också en pool, som kan övertäckas vid kyligt väder. Hotellets stora klappzoo ligger 5 km. bort, och här finns många gulliga smådjur att klappa och gosa med – och även shetlandsponnyer man kan rida på.

Rummen är också dem rymliga och fräscha, väldigt smart inredda med kojsängar (med bra madrasser!), som kan klappas upp längs väggarna, så de faktisk blir en häftig inredningsdetalj! De nya familjerummen kan rymma upp till 4 barn. Fräscha badrum, nytt o läckert. Faktiskt när jag tänker över det, så är de 3-stjärnor som hotellet har, överraskande, det känns mycket 4-stjärnigt! (men nu vet jag ju också, att det som avgör om det t.ex. skall kunna vara 4-stjärnor, så är det praktiska saker som: safety-box, telefon, m.m. - det har ingenting att göra med ”fräschheten”)

Utanför hotellområdet har du givetvis också massor av möjligheter, hotellets läge är perfekt för utflykter, vandring, cykling, och mycket, mycket mer.

Allt i allt, så tänker jag att detta hotell är perfekt för barnfamiljer, som också önskar näraliggande aktiviteter. Jag vet själv från min familj, nu är sonen 11 och dottern 18, men med den åldersskillnaden, kan det vara svårt att hitta ett semesterställe som kan tillgodose alla. Och en aktiv semester i Alperna kan vara ”tuff” för de mindre, och då är det ju skönt att ha möjligheten på hotellet, att t.ex. måla, bygga med lego, spela flipper eller pingis, eller träffa andra unga, när man kommer tillbaks efter en dag med mamma o pappas ”vackra, betagande vyer"....

Mina varmaste rekommendationer till Familien- und Kinderclubhotel Wolkensteinbär,

Anna, försäljningskoordinator Happydays

Kommentarer
Skriv en kommentar
Happydays forbeholder sig retten til at slette kommentarer af anstødelig karakter.

Tags på indlægget

#Familien- und Kinderclubhotel Wolkensteinbär #Aktivitet & action #Afslapning & antistress #Badeglæde #Familiehygge #God hoteloplevelse #Kvalitetstid #Naturens glæder #Sommersjov