Hoteller til ferien med happydays_dk
cd top arrow

Aktuellt – små historier från Happydays

Aktuellt - små historier från Happydays
Blog oprettet: 29-03-2017 Blogindlæg i alt: 163 Antal kommentarer: 44 Antal følgere: 5 Følg denne blog
Stämningsrapport från julmarknaden i Hamburg
10-12-2014
Dette indlæg er læst 90 gange

I morse fick vi en liten stämningsrapport med många fina bilder, från en av våra medlemmar i resklubben. De har varit på julmarknad i Hamburg, och ville dela med sig av den sköna julstämningen – nu har du chansen att komma i julhumör, klicka på bilderna till höger.

”Just hemkomna från några sköna dagar i Hamburg, där vi bl.a. besökte julmarknaderna. Och de kan verkligen det här med julen! Julmarknaderna är så otroligt vackra och stämningsfulla. Hela centrum är fyllt med olika julmarknader, där den största ligger på rådhusplatsen och här är bodarna fulla av läckra saker: Choklad, matspecialiteter, glögg – men också med spännande och vackert julpynt och hantverk. Alla gator är pyntade med massor av ljus och julutsmyckningar. Och flera gånger upplevde vi julparader med dansande julnisseflickor, julmusik och t.o.m. en snömaskin. Och överallt vänliga och hjälpsamma tyskar.

Vi bodde på Hotel Norderstedt, som ligger en knapp halvtimmes tågtur från centrum. Det är ett bra hotell med jättestora rum och receptionisterna är söta, och så är det praktiskt med parkering precis vid hotellet.”

Från Happydays säger vi tack.

God Jul!

 

Kommentarer
Skriv en kommentar
Happydays forbeholder sig retten til at slette kommentarer af anstødelig karakter.