Hoteller til ferien med happydays_dk
cd top arrow

Aktuellt – små historier från Happydays

Aktuellt - små historier från Happydays
Blog oprettet: 29-03-2017 Blogindlæg i alt: 214 Antal kommentarer: 61 Antal følgere: 5 Følg denne blog

Snart 15.000 happydaysgäster hos Leibers

Sidst opdateret: 15-11-2021
Dette indlæg er læst 569 gange
Oprettet: 28-03-2019

Ett jubileumsår är också ett år då man blickar bakåt – och när det gäller Leibers Galerie-Hotel har det varit ett nöje. Ända sedan Happydays såg dagens ljus år 2004 har vi skickat snart 15.000* glada happydaysgäster till det charmiga hotellet vid Plöner See.


Vad är det som får gästerna att komma om och om igen till denna lilla pärla i Schleswig-Holstein? Är det den sköna belägenheten endast 500 meter från den populära sjön och läget mellan utflyktsmålen i Kiel och Lübeck? Eller är det den sköna inredningen med förkärlek för konst vilket kan märkas över hela hotellet? Eller den gemytliga stämningen och mysigheten, komplett med trädgård med små rum, bibliotek och brädspel som man kan låna?

Förklaringarna kan vara många, men i verkligheten har vi redan frågat några gäster: 2013 nådde vi nämligen ett magiskt tal då vi rundade 10.000 happydaysgäster som hade varit nere för att besöka hotellfamiljen Leiber. Av den anledningen reste vår hotellinköpare Lisbeth ner till hotellet för att överraska den tursamma gästen som skulle bli nummer 10.000: Susanne överraskades med både blommor, choklad och ett presentkort på ytterligare en vistelse på hotellet, något som föll i god jord – Susanne var nämligen stamgäst och hade besökt hotellet totalt 11 gånger!

 

Lisbeth åt lunch med Susanne och Susannes mor, som var hennes ressällskap och Susanne berättade då om första gången hon besökte hotellet: hon hade just blivit änka och den gången var det också mamman som var med. När de kom fram till hotellet fick de en stor kram av värdinna och som Susanne säger ”det är det som gör att man fastnar för ett särskilt ställe.”

 

Vill du också uppleva detta charmiga och populära hotell, så kan du hitta vistelserna på hotellet här

Trevligt nöje!

 

*i skrivande stund 14.400 personer.

Kommentarer
Skriv en kommentar
Happydays forbeholder sig retten til at slette kommentarer af anstødelig karakter.

Tags på indlægget

#Leibers Galerie-Hotel