Hoteller til ferien med happydays_dk
Øjeblik - vi henter hoteller til dig!
cd top arrow

Happydays tävlingsblogg

Happydays tävlingsblogg
Blog oprettet: 17-12-2014 Blogindlæg i alt: 52 Antal kommentarer: 1842 Antal følgere: 53 Følg denne blog

Snabbquiz

Sidst opdateret: 22-11-2021
Dette indlæg er læst 989 gange
Oprettet: 12-10-2017

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD, VI GRATULERAR VINNAREN: JOAN HINDSGAUL-NISSEN

En massage till tonerna av österländsk musik, en stund med stängda ögon i bastuns genomströmmande värme, in timme inpackad i ljummen lera eller kanske en mjukgörande ansiktsmask – wellness kan vara många olika saker. Med vad är wellness för dig? Berätta för oss i kommentarsfältet här nedanför, så deltar du i tävlingen om ett resepresentkort på 500 kronor till din nästa wellnessemester. Vi ser fram emot att höra av dig – och lycka till! Pssst … du får självklart använda resepresentkortet till en aktiv semester, familjesemester eller vilken semester som helst. Det finstilta: Vi vill ha ditt svar senast 14/11 då vi väljer en vinnare. Tävlingen äger rum på vår svenska och danska hemsida och vi väljer vinnaren bland alla svar på båda sidor. Vinsten kan ej bytas till kontanter.

Kommentarer
Skriv en kommentar
Happydays forbeholder sig retten til at slette kommentarer af anstødelig karakter.
31-10-2017 10:55skrevGerd Berg
Wellness för mig är "att bara vara" i en miljö med vackra omgivningar, utsikt och gärna en stickning i händerna. Framförallt utsikt över vatten är särskilt rogivande, ett mysigt fik eller god mat är inte heller fel.....
31-10-2017 10:03skrevGöran Mårtensson
Jag gillar att sitta i en bastu med utsikt över ett fruset vatten, för att efter en stund i värmen springa ner till en vak och kyla ner mej.
Efter dagens lögning skall det finnas en restaurang som bjuder på god mat och dryck.
Några sköna promenadstråk gör inte upplevelsen sämre.
Det är wellness för mej!
;