Hoteller til ferien med happydays_dk
cd top arrow

Semesterfabriken ute på fältet

Happydays på turné
Blog oprettet: 07-10-2015 Blogindlæg i alt: 52 Antal kommentarer: 6 Antal følgere: 1 Følg denne blog
Relais Bellaria Hotel & Congressi i Bologna
01-11-2019
Dette indlæg er læst 228 gange

Från snigelfarm till smakfullt hotell

På vår studieresa 2019 besökte vi så det moderna Relais Bellaria Hotel & Congressi, som har en skön belägenhet i lantliga omgivningar – endast 8 km från centrum av storstaden Bologna. Byggnaderna var ursprungligen projekterade till framställning av sniglar, men planerna gick i stöpet efter 2 år, och såldes då till en investerare som byggde om hela anläggningen till en elegant hotellanläggning.

 

Här får man en skön mottagningen i den stora, ljusa lobbyn. Rummen är ljusa och vänliga, och mot en liten avgift kan man uppgradera till ett rum med balkong, perfekt om man vill sitta och njut av de varma italienska sommarkvällarna. På restaurangen Corbezzoli äter man läckra italienska middagar som är inkluderade i vistelsen, och utanför hotellet finns det ett stort poolområde med bland annat simbassäng, gräsyta med parasoller och solsängar, bubbelbad och poolbar.   
 

Upplev Bologna

Det smartaste är att låta bilen stå kvar vid hotellet (gratis parkering) och ta bussen in till centrum, en resa som bara tar 15 minuter. Så är du inne mitt i smeten av staden som också kallas för Italiens matmecka.

 

I Bologna finns det mängder av butiker, caféer, restauranger och historiska utflyktsmål att uppleva, missa t.ex. inte att se den vackra kyrkan San Domenico från 1221.

 

Till sist vill jag bara säga att Relais Bellaria Hotel & Congressi är en perfekt utgångspunkt för ett besök i den upplevelserika staden Bologna!

 

La dolce vita!

 

Text och bilder: Lone Andreasen

Kommentarer
Skriv en kommentar
Happydays forbeholder sig retten til at slette kommentarer af anstødelig karakter.

Tags på indlægget

#God hoteloplevelse #Relais Bellaria Hotel & Congressi