Hoteller til ferien med happydays_dk
Øjeblik - vi henter hoteller til dig!
cd top arrow

Semesterfabriken ute på fältet

Happydays på turné
Blog oprettet: 07-10-2015 Blogindlæg i alt: 55 Antal kommentarer: 7 Antal følgere: 1 Følg denne blog

Oktoberfest och hotellbesök

Sidst opdateret: 19-11-2021
Dette indlæg er læst 613 gange
Oprettet: 17-10-2018

Följ Happydays på studieresa till Österrike

I fyra dagar, från torsdag den 25 till söndag den 28 oktober 2018 är semesterfabriken ute på fältet: Vi ska inspektera massor av hotell, samla in de bästa semestertipsen och dessutom skicka så mycket som möjligt vidare till dig under resans gång.

Det är en av våra mest älskade traditioner på semesterfabriken, det att vi åker på studieresa och verkligen kommer ut på fältet och får lära känna de hotell som vi samarbetar med. Alla på semesterfabriken är inbjudna – allt från inköpare och ekonomianställda till IT-personal, säljare, kundservicemedarbetare och reklamfolket på marknadsavdelningen. Några av oss har redan varit i Österrike, men för någon är det första gången! Gemensamt för oss alla är våra förväntningar om att hitta Österrikes storhet som semesterland – och glädjen över att kunna få förmedla det vidare till dig och alla som drömmer om att resa hit! En studieresa med Happydays är synonymt för vår gemensamma vision om att skapa resor – med glädje!

Vi kommer att gå bakom kulissen av ”Sommar i Tyrolen”, smaka på österrikiska specialiteter och njuta av att vara tillsammans utanför semesterfabrikens väggar. I bakhuvudet finns också hela tiden era kommentarer om hotellen, utfyllda i frågeformulär efter semestern. Gästbedömningarna är ett superbt verktyg som vi använder oss av mycket: Passar beskrivningarna av faciliteterna? Kan vi få en bra bild tagen som visar hur hotellet ligger? Och finns det en rolig historia runt hörnet som vi alla kan få glädje av? Alla våra hotell är besökta av våra inköpare – men nu är vi 35 personer som noggrant inspekterar varje vrå av hotellet – ja, då får man med alla detaljer.

Under resan kan du följa oss på Facebook och Instagram: Vi berättar historier medan de inträffar – och du är alltid välkommen att kommentera så mycket du har lust.

Notera att vår kundservice har öppet som vanligt den 25-28 oktober: Det är en liten trofast skara som sitter klara att hjälpa dig under tiden som vi andra blir transporterade runt mellan hotellen i Österrikes alper. Glöm heller inte att på www.happydays.nu är det öppet dygnet runt!

Dessutom ser vi fram emot att få dela ännu mera upplevelser med er när vi kommer tillbaka måndag 29 oktober med bloggar om hotellen och annat – det är det vi kallar ”Arbete med glädje”.

Följ resan direkt på Facebook 25-29 oktober 2018

Happydays studieresor är en av våra äldsta traditioner – se filmerna från våra tidigare studieresor här

Kommentarer
Skriv en kommentar
Happydays forbeholder sig retten til at slette kommentarer af anstødelig karakter.
;