Hoteller til ferien med happydays_dk
cd top arrow

Semesterfabriken ute på fältet

Happydays på turné
Blog oprettet: 07-10-2015 Blogindlæg i alt: 52 Antal kommentarer: 6 Antal følgere: 1 Følg denne blog
Oförglömligt mellan glaciär, berg och sjö
07-11-2018
Dette indlæg er læst 353 gange

I oktober 2018 reste jag med Happydays på studieresa till alpernas land, Österrike. Studieresan bjöd på massor av spännande hotellbesök och sevärdheter, som jag sent kommer att glömma.

 

Jag älskar det bergrika landet och har kommit hit flera gånger, ända sedan jag som barn lärde mig att åka skidor i de österrikiska alperna. Och även om vi befinner oss i samma union (EU), så är kulturen väldigt annorlunda mot vår. Ibland känns det nästan som att man reser en smula tillbaka i tiden med fäboddriften, gamla traditioner, tyrolermusik, lederhosen och deras typiska arkitektur med mycket snickarglädje.

 

En fyrstjärnig pärla i Kaprun–Zell am See

Så kom vi till det lyxiga hotellet, Das Alpenhaus Kaprun, som har ett skönt läge i hjärtat av Österrike och Salzburgerland i den natursköna och historiska staden Kaprun, belägen vid foten av det 3.203 meter höga berget Kitzsteinhorn och vid sidan av, det mindre berget, Schmittenhöhe.

 

Hotellet är inspirerat av den alpina livsstilen på ett modernt vis, och är en perfekt plats för både en sommar- eller skidsemester. Zell am See, Zeller See, Hohe Tauern National Park, Kitzsteinhorn-glacären (helårsskidsportort) ligger alla nära hotellet. På hotellet råder det en mysig och avslappnad atmosfär som enkelt blåser bort vardagens stress och jäkt. Och vill man ha ännu mera avkoppling så erbjuder hotellet ett 1000 kvm stort SPA-område fördelat på två våningen, med både en inomhus- och utomhuspool och läckra relaxområden samt möjlighet för tillköp av diverse wellnessbehandlingar.

 

I restaurangen kan man njuta av den läckra frukostbuffén i hotellets stora och läckra restaurang, som också har modern inredning. På eftermiddagen finns det fina möjligheter för att sitta i hotellets loungeområde och njuta av något kallt eller varmt att dricka medan man vandrar runt mellan hotellets wellness-områden.

 

Rummen på hotellet är elegant och modernt inredda och med fin möjlighet för att njuta av utsikten över det natursköna området.

 

En semester på Das Alpenhaus Kaprun skulle vara perfekt för par, och kan verkligen rekommenderas för alla dem som vill ha wellness och lite extra lyx på sin semester.

 

Joddlande hälsningar från

Camilla, Service/Logistik hos Happydays

Kommentarer
Skriv en kommentar
Happydays forbeholder sig retten til at slette kommentarer af anstødelig karakter.

Tags på indlægget

#Das Alpenhaus Kaprun #God hoteloplevelse