Hoteller til ferien med happydays_dk
cd top arrow

Aktuellt – små historier från Happydays

Aktuellt - små historier från Happydays
Blog oprettet: 29-03-2017 Blogindlæg i alt: 159 Antal kommentarer: 43 Antal følgere: 5 Følg denne blog
Middag med glädje på Grand Hotel Nizza et Suisse
31-10-2019
Dette indlæg er læst 281 gange

Här kan du se fram emot en stor hotellupplevelse med gastronomiska fördelar! Vi bodde på ett romantiskt inrett rum med utsikt över stadens tegeltak, och njöt av utsökt betjäning och en stämning som på den gamla goda tiden samt fantastisk mat i restaurangen. Servitörerna var verkligen påpassliga och gjorde middagarna till en speciell upplevelse med sin välvilja och sköna humor.

 

Det blev till fem rätter varje kväll, om man räknar med aptitretare och salladsbuffé, och vi fick smakat på rätter som vi annars aldrig skulle beställa, men som visade sig vara utsökta rätter av lokala råvaror från Toscana. Till detta beställde vi goda viner, som vi tyckte var mycket billiga när man ser på restaurangens höga nivå.

 

La dolce vita i Montecatini Terme

Grand Hotel Nizza et Suisse ligger mitt emot ingången till Montecatini Termes kurpark och vi kunde promenera upp till det gamla kurbadet Tettuccio Spa där man för 6 euro kunde köpa sig entré till en helt annan värld. På kvällen sjuder det av liv och stämning på gatan utanför hotellet, och vi njöt mycket av att kunna sitta på hotellets terrass med en drink i den ljumma sommarkvällen.

 

Det går tåg (billigt!) till Lucca och Florens från Montecatini Terme, vilket är genialiskt! Så kan man låta bilen stå vid hotellet och enkelt ta sig in i centrum av de större städerna. Kurorten Montacatini Terme och Grand Hotel Nizza et Suisse kan varmt rekommenderas som en perfekt bas för att uppleva Toscana.

 

Text och bilder: Karin Wenzel

Kommentarer
Skriv en kommentar
Happydays forbeholder sig retten til at slette kommentarer af anstødelig karakter.

Tags på indlægget

#Gastronomi & gourmet #Grand Hotel Nizza et Suisse