Hoteller til ferien med happydays_dk
Øjeblik - vi henter hoteller til dig!
cd top arrow

Semesterfabriken ute på fältet

Happydays på turné
Blog oprettet: 07-10-2015 Blogindlæg i alt: 55 Antal kommentarer: 7 Antal følgere: 1 Følg denne blog

Jag återkommer gärna till Hotel Lellmann

Sidst opdateret: 16-11-2021
Dette indlæg er læst 432 gange
Oprettet: 10-11-2016

Hotel Lellmann 

I tankarna sitter jag redan på hotellrummets balkong med ett glas moselvin i handen och njuter av utsikten över båttrafiken på Mosel – på en semester här är ett rum med balkong och utsikt ett MÅSTE.

Hotellet, som är klassat som ett 3-stjärnigt superiorhotell, ligger idylliskt helt ut till Moselflodens brädd, endast avskilt av den charmiga Moselvägen. Det är ett vackert hotell med estetik, modern inredning och fina färgval – och samtidigt med respekt för den ursprungliga, tyska stilen. Hotellet osar av charm och värme.

Flera av rummen har samma inredning, och de få rum, som saknar den nya touchen, är rustika och funktionella – men jag är inte typen som sliter på hotellrummet och möblerna. Jag har landat mitt i vinlandet, där cykelstigarna ligger längs floden och bjuder in till sköna turer och besök i de små vinbyarna – här skall det smakas och upplevas!

Hotellets har också en trevlig wellnessavdelning med bl.a. en liten kosmetikbutik: L’Beaute. Här finns också de autentiska pubarna Weinstube (RebLaus) och Bierstube (Luis) som båda erbjuder avkoppling och smakprover efter dagens upplevelser – och à la carte-restaurangen Lomo med öppen lavagrill erbjuder goda, tyska måltider, antingen det gäller lunch eller middag.

Efter en god natts sömn bjuder frukostmatsalen välkommen med en läcker tysk frukostbuffé, där köket gärna trollar fram en liten färsk omelett. På hotellet finns också ett 75 m² stort poolområde med bl.a. biobastu, solarium och ett mindre fitnessrum.

Jag ser verkligen fram emot att få komma tillbaka till Hotel Lellmann och bli bortskämd med upplevelser, och att få tillfredsställa mina smaklökar – alltsammans serverat av den leende och gästvänliga personalen.

Moselhälsningar från Lenard, Happydays

Kommentarer
Skriv en kommentar
Happydays forbeholder sig retten til at slette kommentarer af anstødelig karakter.

Tags på indlægget

#Hotel Lellmann
;