Hoteller til ferien med happydays_dk
Øjeblik - vi henter hoteller til dig!
cd top arrow

Aktuellt – små historier från Happydays

Aktuellt - små historier från Happydays
Blog oprettet: 29-03-2017 Blogindlæg i alt: 254 Antal kommentarer: 69 Antal følgere: 5 Følg denne blog

Italiensk dröm i Veneto

Sidst opdateret: 19-11-2021
Dette indlæg er læst 623 gange
Oprettet: 05-02-2015

Gästkommentar från Kasper Brincher, den 7/10 2014 - här översatt till svenska.

Hotel Relais Monaco

Vi hade 7 härliga övernattningar i vecka 38, 2014, och kan på det varmaste rekommendera platsen. Fantastisk fint och vackert ställe. Vi valde uppgradering till junior-svit som var alla pengarna värda. Vilken room-service. Fantastiskt rum med utsikt över park- och poolområdet. 3 x 4-rätters meny inkluderad, vilken var på en hög nivå. Stort utbud av italienska viner till rimliga priser.

Närvarande och vänlig personal i restaurangen varje kväll. Vänlig och delvis leende receptionspersonal. Servitörer som diskret kom till poolen sent på eftermiddagen och erbjöd sin hjälp. Typiskt italiensk frukostbuffé som endast saknade något ordentligt grovt bröd – och riktigt kaffe. Annars fin variation av ägg/bacon, skinka, yoghurt, müsli och färsk frukt.

Hotellet ligger nära Treviso som är en mycket trevlig stad. Castelfranco är också värd ett besök – och Venedig som man ju skall besöka en gång i livet. Annars skall du dra dig mot nord till Prosecco-vägen, till de spännande villorna i Maser, Vedelago, Glyptoteket i Possagno, Asolo – den fantastiska historiska staden, grottorna i Fregano och Castel Brando i Cison di Valmarino som också är ett mycket minnesvärt semestermål beläget på en bergsluttning som vi besökte år 2013 – en plats vi aldrig glömmer. 4 ½ stjärnor från oss – uppgradering av frukosten – så närmar vi oss 5 stjärnor!

Vi säger tack till Kasper för den trevliga kommentaren om vårt sköna hotell i Veneto!

Med vänliga hälsningar från oss alla på Happydays

Kommentarer
Skriv en kommentar
Happydays forbeholder sig retten til at slette kommentarer af anstødelig karakter.

Tags på indlægget

#Country Hotel & Spa Relais Monaco
;