Hoteller til ferien med happydays_dk
cd top arrow

Aktuellt – små historier från Happydays

Aktuellt - små historier från Happydays
Blog oprettet: 29-03-2017 Blogindlæg i alt: 214 Antal kommentarer: 61 Antal følgere: 5 Følg denne blog

På jakt efter italienska hotell

Sidst opdateret: 21-11-2021
Dette indlæg er læst 1062 gange
Oprettet: 04-02-2019

Inköpare på workshop!

Hösten är tidpunkten då det är hektiskt att vara inköpare av italienska hotellprodukter. Då arrangerar man mängder av mässor och workshops runt om i Italien, och då särskilt TTG som är en B2B-mässa (business to business) som äger rum varje år i Rimini – ett måste att besöka för att mingla med hotellägare och andra inköpare, där man kan skapa nya bekantskaper.

 

Mässan äger rum över tre dagar, och för alla intresserade, och då särskilt dem som har mycket tid, erbjuder arrangören olika resor som inköparna kan följa med på för att utvidga sin horisont och sin kännedom av olika semesterområden i Italien.

 

Innan mässan går av stapeln har inköpare och säljare möjlighet för att matcha varandra i ett avancerat bokningssystem, så att båda parter får ut det mesta möjliga av sin tid, och för att försäkra sig om att dom man vill träffa, faktiskt erbjuder det man vill ha! Liksom säljaren kan värdera om inköparen representerar en målgrupp som säljaren efterfrågar.

 

Men därefter är det fortfarande en lång väg att gå för att få ett bra samarbete. Man startar efterföljande med en inspektion av hotellet, och därefter kommer en förhandling så att båda parter försäkrar sig om att man får ett attraktivt semesterpaket till ett bra pris – som alla parter, också gästerna, blir nöjda med!

 

Och förhoppningsvis kan våra gäster skörda frukten av alla möten, plus alla resdagar och timmar på landsvägen, redan under den nästkommande semestersäsongen.

 

Hälsningar Jørgen, inköpare hos Happydays

Kommentarer
Skriv en kommentar
Happydays forbeholder sig retten til at slette kommentarer af anstødelig karakter.

Tags på indlægget

#Italien