Hoteller til ferien med happydays_dk
cd top arrow

Semesterfabriken ute på fältet

Happydays på turné
Blog oprettet: 07-10-2015 Blogindlæg i alt: 55 Antal kommentarer: 7 Antal følgere: 1 Følg denne blog

Hemtrevligt på Hotel Alte Dorfschänke

Sidst opdateret: 16-11-2021
Dette indlæg er læst 488 gange
Oprettet: 29-11-2016

På andra dagen av vår studieresa besökte vi den natursköna regionen Eifel-Mosel och det super mysiga och stämningsfulla Hotel Alte Dorfchänke, som vi har samarbetat med i många år – och skickat tusentals gäster till. Därför var vi självklart mer än spända på att se hotellet med egna ögon. När vi kom till det lilla familjeägda hotellet tog Marco och hans team emot oss i den väldigt mysiga restaurangen, och vi kände oss strax mycket välkomna och nästan hemma. Vi visades runt på hotellet, vars rum var stora och luftiga – allt var mycket rent och snyggt.

Efteråt fick vi serverat en fantastisk lunch med härliga viner till, ja – vi förstår absolut varför våra gäster fortsätter med att komma tillbaka till detta hotell. Maten bestod av goda råvaror och var fantastiskt vällagade, och de hade inte snålat med portionerna…

Medan vi satt i restaurangen kunde vi snabbt få känslan av hur terrassen framför oss är en samlingsplats för hotellets gäster när vädret tillåter, utan tvivel är det pricken över i:et att få serverat en drink eller ett glas vin i den härliga trädgården.

Om man kommer hit på motorcykel eller i bil är hotellets placering bra som utgångspunkt när man vill utforska området, för hotellets placering i den gamla medeltidsbyn uppe i dalen, är absolut ideellt för vandring och cykling.

Det finns inga tvivel om att du kan se fram emot en härlig semester på Alte Dorfschänke. Marco och hans team är i alla fall klara till att ta emot er.

Trevlig resa önskar försäljningschef Britt på Happydays

Kommentarer
Skriv en kommentar
Happydays forbeholder sig retten til at slette kommentarer af anstødelig karakter.

Tags på indlægget

#Hotel Alte Dorfschänke #Hotel Alte Dorfschänke