Hoteller til ferien med happydays_dk
Øjeblik - vi henter hoteller til dig!
cd top arrow

Aktuellt – små historier från Happydays

Aktuellt - små historier från Happydays
Blog oprettet: 29-03-2017 Blogindlæg i alt: 247 Antal kommentarer: 67 Antal følgere: 5 Følg denne blog

Hemtrevlig atmosfär i Nordtyskland

Sidst opdateret: 22-11-2021
Dette indlæg er læst 321 gange
Oprettet: 06-11-2015

Danska gäster (och självklart alla andra) är hjärtligt välkomna på Hotel Wittensee – faktiskt så välkomna att vi blev mottagna med dansk flagga på borden, då vi besökte hotellet på vår studieresa.

Vid ankomsten möttes vi av en hjärtlig och hemtrevlig atmosfär på det familjeägda hotellet, som har gått i arv från en generation till den nästa sedan 1894. Hotellet höga servicenivå grundlades säkert på den tiden då gästen alltid stod i centrum. I varje fall var både värdparet och deras anställda vänliga och välkomnande, och skapade en familjär stämning med tid till en liten trevlig pratstund under serveringen av vår lunch. Och så talar värden danska.

Hotel Wittensee ligger endast drygt en halv timmes körning från den dansk-tyska gränsen på Jylland. Vägen hit går längs sjön genom landsortsidyller i Schleswig-Holsteins vackra naturkuliss, som för tankarna långt bort från vardagens ekorrhjul. Området är helt perfekt till promenader och cykelutflykter, och endast några hundra meter från hotellet kan man ta ett dopp i sjön Wittensee.

Christina på Happydays

Kommentarer
Skriv en kommentar
Happydays forbeholder sig retten til at slette kommentarer af anstødelig karakter.

Tags på indlægget

#Hotel Wittensee Schützenhof #Hotel Wittensee Schützenhof
;