Hoteller til ferien med happydays_dk
cd top arrow

Aktuellt – små historier från Happydays

Aktuellt - små historier från Happydays
Blog oprettet: 29-03-2017 Blogindlæg i alt: 214 Antal kommentarer: 61 Antal følgere: 5 Følg denne blog

Happydays första gäst

Sidst opdateret: 16-11-2021
Dette indlæg er læst 274 gange
Oprettet: 01-04-2014

Som en av överraskningarna i vårt jubileumsfirande tänkte vi hitta på något speciellt. Vi ville inte bara vara dem som får presenter, vi vill också ge!

Det som först kom upp i tanken var en av våra första kunder – Jesper, som Britt på Happydays inte hade glömt bort att hon bokade en semester åt för 10 års sedan. Happydays var då helt nytt, allt var lite nervöst och ovant och den allra första kunden som ringde in och bokade var Jesper, som då bokade en semestervistelse på Läsö på Hotel Lærkely. Detta hotell var också ett av de första hotellen som Happydays skrev kontrakt med. Jesper och hans norska fru ville den gången uppleva en av Danmarks vackra naturidyller, och det var därför de valde en hotellvistelse på salta Läsö, där de bl.a. cyklade runt och utforskade ön på sin semester.

Vi skickar nu Jesper och hans fru på en nostalgitripp till samma hotell – ja, det har inte gått mer än 10 år – men under den tiden kan mycket förändra sig, och Läsö har bl.a. fått nytt Spa och mycket mer. Vi glädjer oss tillsammans med Jesper och hans fru, och hoppas att de blir glada för överraskningen. Tänk att en handling för 10 år sedan kan få genomslagskraft och ge upphov till nya upplevelser ett decennium senare!

Vi önskar Jesper och hans fru en trevlig resa!

Jubileumshälsningar

Från oss alla på Happydays – resor med glädje

 

Kommentarer
Skriv en kommentar
Happydays forbeholder sig retten til at slette kommentarer af anstødelig karakter.