Hoteller til ferien med happydays_dk
cd top arrow

Aktuellt – små historier från Happydays

Aktuellt - små historier från Happydays
Blog oprettet: 29-03-2017 Blogindlæg i alt: 163 Antal kommentarer: 45 Antal følgere: 5 Følg denne blog
Happydays firar 15-årsjubileum!
26-03-2019
Dette indlæg er læst 302 gange

”Det borde ju vara kul att gå till jobbet.” Den tanken var startskottet för verksamheten år 2004, och det stannade inte bara vid en tanke. Några tomma kontorslokaler ovanför Trafikcenter Nord i Fredrikshamn skulle bli de fysiska ramarna, och så var den lilla flocken med de stora ambitionerna klara till att dra igång försäljningen av bilsemestrar. Hotel Lærkely, en fyrlängad gård på Läsö, var den första produkten i urvalet av bilsemestrar. Här skulle kunderna njuta av en avslappnad minisemester, och tillbringa några glada dagar. Och med glada dagar på kontoret och glada dagar för kunderna var företagsnamnet Happydays nästan självskrivet.

 

Växtvärk och en fantastisk utsikt

I dag är urvalet av bilsemestrar en regnbåge av hotell från Stockholm till Spanien. Våra kunder är allra gladast för bilsemestrarna i Nordtyskland, men vi har hotell i 13 europeiska länder som var och en står redo att visa dig vad glada dagar heter på deras språk.

 

Semesterurvalet var inte det enda som växte i starten. Lokalerna på transportcentret var i början mycket funktionella och kunde enkelt rymma både kök, kontor och metertjocka datorer. Men företaget växte sakta och säkert, och behovet av att anställa mer personal växte. Vi byggde till och blev så stora att inte ens inomhusutrymmet räckte till – vi byggde tre balkonger med utsikt till Kattegatt föränderliga hav. Och när det är riktigt klart väder kan vi se hela vägen till Läsö, så vinka om du är där på semester! Retrosemestern på Läsö kan beställas här

 

Resklubben, kokboken – och Prosecco

Det finns ingen som jobbar på Happydays som inte vet vad Prosecco är för något – propparna skjuter och den italienska champagnen flyter varje gång det finns en bra anledning att fira. Och anledning till att fira kan inträffa till och med på en tisdag förmiddag klockan tio när omsättningen har varit extra bra! Bubblorna kom också fram då Resklubben såg dagens ljus, vårt online klubbhus där man kan dela resestalltips, läsa roliga semesterhistorier, delta i tävlingar och mycket mera. Har du aldrig besökt Resklubben förut kan du göra det här

 

Men på semesterfabriken är det inte bara bubbel som vi har ett gott öga till, vi är allesammans mycket glada för god mat. Och det är en passion som vi gärna vill dela med oss av, det kan du bland annat märka i våra nyhetsbrev. År 2014, lagom till vårt 10-års jubileum, lanserade vi därför vår egen kokbok. Det är ett lapptäcke av recept från alla anställda på semesterfabriken, och den är allt för bra för att samla damm – så varsågod: Läs kokboken Æde med Glæde här

 

Studieresor och ståhej

En gång per år får alla anställda på semesterfabriken resfeber! Då packar vi nämligen själva resväskorna och reser Europa runt för att testa våra hotell. Vi har förälskat oss i Paris, gapat stort i Colosseum och dansat med häxorna i Harz. För vårt motto är att vi inte skickar iväg våra kunder till en plats som vi själva inte ville besöka.

 

Och vi försöker alltid att skapa glada dagar: Semesterfabriken har varje sommar en sommarfest där vi dansar i kantinen och klär ut oss efter olika teman som exempelvis Mexico, Hawaii och Tyrolen! Vi är också modiga och vågar visa fram ett par bilder här nedanför från sommarfesterna genom åren.

 

Men nog om oss, nu vill vi gärna höra av dig! Har du en semesterhistoria eller ett annat roligt minne från Happydays 15 levnadsår som du gärna vill dela med dig av? Skriv den i kommentarsfältet här nedanför, det ville värma våra hjärtan extra mycket. Vi vill också passa på att framföra ett stort TACK till alla våra kunder, utan er hade vi nämligen inte existerat!

Kommentarer
Skriv en kommentar
Happydays forbeholder sig retten til at slette kommentarer af anstødelig karakter.