Hoteller til ferien med happydays_dk
cd top arrow

Aktuellt – små historier från Happydays

Aktuellt - små historier från Happydays
Blog oprettet: 29-03-2017 Blogindlæg i alt: 161 Antal kommentarer: 43 Antal følgere: 5 Følg denne blog
Happydays är nu snyggare, snabbare och smartare
30-11--0001
Dette indlæg er læst 78 gange

Så är vi i luften med en splitter ny hemsida som – förhoppningsvis – ger dig en mycket bättre upplevelse, när du bokar sköna semesterdagar hos oss eller bara hälsar på i vårt resuniversum i Resklubben. Men lova att du har lite tålamod med oss när du surfar runt, vi jobbar fortfarande med små förbättringar på några av sidorna!

Vad är nytt?

Du kommer fortfarande att känna igen oss, men allt är förbättrat och nya features har tillkommit.

Här nedanför ger vi en samlad översikt över vår optimering av hemsidan:

Topphastighet

Vi tillhör nu de snabbaste gasellerna på savannen och hittar den bästa semestern och mycket annat till dig på ingen tid alls. Vi har nämligen bytt ut hela motorn så att du får en maximal upplevelse när du surfar hos oss.

Ny design

Vi har nu också fått ett läckert fodral, det tycker vi själva i alla fall. Vi har rena linjer i designen, så att du lätt får överblick och vi har massor av härliga bilder på ditt nästa semestermål.

Mobiloptimering

Fler och fler använder mobilen när de köper semester. Därför är ditt nya happydays.nu självklart skärmtestat efter 2017-standard, vilket betyder att hemsidan ser bra ut på alla dina skärmar. Kolla själv på dator, mobiltelefon och surfplatta.

Förbättrad sökfunktion

Sökfunktionen har fått en central plats strax under den stora toppbilden på framsidan. Det är en supersnabb sökfunktion, där du redan från starten väljer antal resande och rum.

Sökfunktionen är dynamisk, så att du kan välja olika faciliteter till och från i filterfunktionen och löpande se hur det påverkar ditt sökresultat. Vi har också fått mycket bättre möjlighet för att kunna erbjuda dig alternativa semestrar, som motsvarar dina önskemål.

Dessutom har vi utökat vår fritextsökning så att du får resultat från hela hemsidan, när du söker – både hotell, resor och innehåll från Resklubben.

Detaljerade gästbedömningar

Du har nu också möjlighet för att få en större inblick i gästernas bedömning av hotellen. Se vad hotellen får i betyg efter parametrar som t.ex. service, mat eller belägenhet och välj ditt hotell efter vad som betyder mest för dig.

Optimerad Google-karta

På vår nya Google-karta kan du t.ex. se vilka flygplatser och museum som ligger närmast ditt hotell. Under de nästa månaderna kommer flera platser att tillkomma, så att du kan hitta ännu fler attraktioner och sevärdheter på kartan.

På kartan kan du också se andra Happydays-hotell nära ditt hotell. Om du klickar på ett hotell, får du fram en bild av hotellet tillsammans med 3 framhävda fördelar på just detta hotell.

Bättre bloggnavigation

På Resbloggen hittar du ett tagg-moln på vänstra sidan av skärmen. Klicka på orden i molnet och hitta de inlägg som du helst vill läsa.

Du får också bättre möjlighet för att tagga dina egna blogginlägg, så att andra enkelt kan hitta dem.

”Min sida” samlar allt

På ”Min sida” som du hittar i den röda boxen i översta högra hörnet av skärmen, har du nu en samlad översikt över: Dina resor, din blogg, din profil, aktuella tävlingar, medlemserbjudanden och vårt senaste nyhetsbrev. Det är också här du kan välja hur ofta du vill motta vårt nyhetsbrev. Och kom ihåg att det bara är första gången som du ska logga in, därefter kommer vi ihåg dig.

Favoriter och Facebook är på väg …

Under de nästa månaderna ger vi favorit-funktionen en make-over. Det betyder att du kommer att kunna spara både hotellvistelser, blogginlägg, recept och researtiklar – också utan att vara inloggad. Du skickar bara favoriterna till din e-mail och så har du dem så länge du har lust.

Är du redan inloggad, sparas dina favoriter på din egen sida, och som något helt nytt kommer du att kunna logga in med ditt Facebook-konto.

 

Tycker du också att vi har blivit snyggare, snabbare och smartare? Dela gärna din åsikt med oss här nedanför i kommentarfältet!
Kommentarer
Skriv en kommentar
Happydays forbeholder sig retten til at slette kommentarer af anstødelig karakter.
21-05-2017 08:00skrevBertil Flygare
Det känns alltid bra att boka resan via Happydays. Det är kvalitet och service som väntar vid ankomsten. Skönt när man kör en längre sträcka att känna sig trygg och nöjd vid ankomsten! Det blir fler bokningar! Dock skulle jag gärna velat få ett kvitto på att min betalning kommit fram och att resan därmed är helt klar att genomföra! Trygghet är viktigt!