Hoteller til ferien med happydays_dk
Øjeblik - vi henter hoteller til dig!
cd top arrow

Aktuellt – små historier från Happydays

Aktuellt - små historier från Happydays
Blog oprettet: 29-03-2017 Blogindlæg i alt: 243 Antal kommentarer: 66 Antal følgere: 5 Følg denne blog

Happy Halloween

Sidst opdateret: 24-11-2021
Dette indlæg er læst 766 gange
Oprettet: 26-10-2017
Pumpor både pyntar och smakar väldigt gott. Och semesterfabrikens eget pumpagalleri ger dig förhoppningsvis inspiration till att själv tillverka några häftiga halloween-lyktor.

Snart är det Halloween och på höstlovet har man tid att skära och äta de pumpor som det finns massor av i butikerna just nu – en perfekt aktivitet för hela familjen!

Man kan göra krämig soppa att värma sig med under blåsiga, regnruskiga dagar eller rosta pumpakärnorna med salt och läckra kryddor på en het panna som ett läckert snacks. Så slå två flugor i en smäll och använd både innehållet OCH skalet som blir en häftig Halloween-prydnad.

Vi vill ge dig inspiration till några modeller som är tillverkade av personalen på Happydays. För som vanligt går det sport i det hos oss: När en kollega visar bilder på en egentillverkad ljuslykta, ja då triggar det oss andra till att försöka överträffa det första exemplaret. Så varsågod, kanske får du lust att prova själv, det är nämligen inte svårt: En stor pumpa, en sked för att gröpa ur innehållet och en kniv är allt som behövs – och gör det gärna i sällskap med familjen – så blir det en rolig aktivitet under höstlovet.

Trevlig Halloween önskar vi på Happydays!


Kommentarer
Skriv en kommentar
Happydays forbeholder sig retten til at slette kommentarer af anstødelig karakter.

Tags på indlægget

#Aktivitet & action #Efterårsferie #Familiehygge #Kvalitetstid