Hoteller til ferien med happydays_dk
Øjeblik - vi henter hoteller til dig!
cd top arrow

Aktuellt – små historier från Happydays

Aktuellt - små historier från Happydays
Blog oprettet: 29-03-2017 Blogindlæg i alt: 253 Antal kommentarer: 69 Antal følgere: 5 Følg denne blog

Guide: de bästa semesterapparna till din mobiltelefon

Sidst opdateret: 16-11-2021
Dette indlæg er læst 522 gange
Oprettet: 13-06-2013
Vi vet. När man har semester skall man stänga av sin mobiltelefon. Men i många tillfällen – förutom att ringa hem – kan mobilen vara till stor hjälp för dig. Vi har frågat alla på Happydays kontor vilka appar som är oumbärliga för dem på semesterresan. Det är garanterat många av er som känner till fler bra semester-appar, dela dem gärna i en kommentar till detta blogginlägg! :) ------------------------------------------------------------------------------ Sören Idun, direktör Min bästa ferieapp Vivino Vivino är en omfattande, användarvänlig vinguide i fickformat. Här kan du ta en bild av vinflaskan, och strax hittar Vivino bedömningar av vinet, smakbeskrivning, prisnivå och jämförelse mellan de olika årgångarna m.m. Dessutom kan du hitta dina vänner som också använder Vivino-appen och följa deras vinupplevelser, precis som de kan följa dina. Här finns utrymme för vin-nörderi på högsta nivå, och goda tips till den knappt så vinkunnige, som gärna vill ha folkets dom över vilket vin som är det bästa som de har nere på hyllan hos den lokale handlaren. På alla semestrar till länder med goda viner är Vivino-appen naturligtvis ett måste. http://www.vivino.com/app/ Trevlig nöje!
Kommentarer
Skriv en kommentar
Happydays forbeholder sig retten til at slette kommentarer af anstødelig karakter.
13-06-2013 09:48skrevSimone från försäljningsavdelningen, Happydays
Det här är mina bästa appar når jag reser på semester!

YR
YR är en norsk vädertjänst, som har rykte om sig att vara helt precis. Och om det är något som har betydelse för semestern, så är det väl vädret! Jag använder Yrs app till att kolla upp hur vädret ser ut varje dag. Så är det faktiskt den som bestämmer vad jag tar på mig. Yrs app är den bästa väderappen enligt min mening, och hittills har den inte haft fel!
https://itunes.apple.com/se/app/yr.no/id490989206?mt=8

Soundhound
Känner du igen detta, du är ute och kör eller går runt i en affär, och plötsligt hör du en låt som du inte kommer ihåg namnet på? Här kan du få svaret meddetsamma. Ta fram mobilen och låt Soundhound lyssna med och den talar direkt om för dig vad det är för en låt. Smart!
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.melodis.midomiMusicIdentifier.freemium&hl=se

Ficklampa
En ficklampa är oumbärlig – både på semestern och hemma. Det är en av de appar som är perfekt att ha med i sin samling på mobiltelefonen om du har inbyggd blixt. Använd den till att finna smycket som föll ner bakom byrån eller mynten som föll ner under sängen. Det finns flera olika utgåvor som allesamman löser uppgiften bra. Bli ett ljushuvud!
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devuni.flashlight&feature=search_result
13-06-2013 07:47skrevÅsa från marknadsavdelningen, Happydays
Mina tre bästa semesterappar

Google Maps
Min allra bästa app till resan – Google Maps! Alla kartor på ett och samma ställe, smidigare kan det inte bli.

Ladda ner här
http://www.google.com/mobile/maps/

Qiuzk
Min favorit där jag går in och läser min älsklingstidning, eller hittar en ny spännande tidning bland 250 olika svenska magasin. (För iPhone och iPad. Appen är gratis men tidningen kostar som i affären.)

Läs mer här
https://www.qiozk.com/

Wikime
När jag strosar runt bland gator och gränder och helt plötsligt inte vet var jag befinner mig, så är denna app perfekt. Wikime hittar min position, och kan också ge mig massor av information om området där jag befinner mig, t.e.x. tips på sevärdheter.

Kolla här
https://itunes.apple.com/us/app/wikime/id286865365?mt=8
13-06-2013 07:28skrevAnnie från försäljningsavdelningen, Happydays
Det här är mina bästa appar när jag reser på semester!

SR Play
Jag vill inte missa mina favoriter på radion i sommar, nu kan jag lyssna på ”sommarpratarna” oavsett var i världen jag befinner mig.
Se här
https://itunes.apple.com/dk/app/id300548244?mt=8&affId=1736887

Bensinfinnaren
Den här appen kan vara den som räddar din man från att behöva gå på motorvägen med en dunk bensin!

Kolla
https://itunes.apple.com/se/app/bensinfinnaren/id339550992?mt=8&affId=1736887

Svt Play
Startar din semesterresa just när du har sett näst sista programmet på din favoritserie? Inga problem, jag laddar ner appen och kollar sista avsnittet på resan.

Klicka här
https://itunes.apple.com/dk/app/id343544214?mt=8&affId=1736887
;