Hoteller til ferien med happydays_dk
cd top arrow

Semesterfabriken ute på fältet

Happydays på turné
Blog oprettet: 07-10-2015 Blogindlæg i alt: 52 Antal kommentarer: 6 Antal følgere: 1 Følg denne blog
Grand Hotel Nizza et Suisse i Toscana
04-11-2019
Dette indlæg er læst 435 gange

På vår studieresa 2019 kom vi fram som en flock glada Happydays-gäster till hotellet och fick genast ett vänligt mottagande av personalen i receptionen. Vid sidan av receptionen ligger det en trevlig bar där man kan sitta och njuta av en öl eller drink samt med möjlighet att slå sig ner i mjuka sittmöbler i det intilliggande TV-rummet.

 

Frukosten kan man välja om man vill äta i restaurangen eller om man vill ta den med ut på den fina terrassen som vetter ut mot huvudgatan. På terrassen har man rika möjligheter för att följa med i livet på gatan, där både turister och lokalbefolkning spankulerar omkring och njuter av de varma sommarkvällarna.  Mitt emot hotellet ligger också kurparken, Parco della Terme, där man kan njuta av cikadornas sång medan man betraktar de vackra arkitektoniska byggnaderna.

 

Läckra hotellfaciliteter
Hotellet har en mycket fin swimmingpool som är omgiven av palmer, så att man verkligen kan känna den sydländska stämningen. Här finns det rika möjligheter för att kyla ner sig och därefter koppla av i en solsäng, medan man njuter av solen och värmen. Swimmingpoolen ligger på takterrassen, så här är det ganska ogenerat, även om man befinner sig mitt på kurorten Montecatini Terme.

 

Man blir inkvarterad i rymliga fina rum som är inredda i typisk italiensk stil med tunga och färgstarka gardiner, mönstrad tapet och mattor på golvet. Man kan enkelt komma upp till hotellrummen då hotellet har två hissar.


Grand Hotel Nizza et Suisse har också en fin SPA-avdelning med separata rum till massage med dämpat musik och levande ljus. Därutöver finns det en relaxavdelning, turkiskt bad, bastu och SPA. SPA-avdelningen är till för hotellets gäster och den är absolut värd att besöka, för här har man verkligen fina möjligheter för avkoppling efter dagens äventyr på den vackra kurorten.

 
Vid hotellet finns det upp till 30 parkeringsplatser med fri parkering, och dessutom ett par stycken med el-laddare, så man kan lugnt köra sin Tesla hit. Det finns dessutom tre parkeringsplatser i garage, men dessa är inte möjliga att förboka.

 

Text och bilder: John Roald Jensen

Kommentarer
Skriv en kommentar
Happydays forbeholder sig retten til at slette kommentarer af anstødelig karakter.

Tags på indlægget

#Grand Hotel Nizza et Suisse #God hoteloplevelse