Hoteller til ferien med happydays_dk
cd top arrow

Aktuellt – små historier från Happydays

Aktuellt - små historier från Happydays
Blog oprettet: 29-03-2017 Blogindlæg i alt: 163 Antal kommentarer: 45 Antal følgere: 5 Følg denne blog
Familjesemester på Skærbæk
14-08-2015
Dette indlæg er læst 96 gange

Nicola från logistikavdelningen är en av många, som har tillbringat en minisemester på Skærbæk Feriecenter och hon har också varit mycket nöjd med den :-)

Skön familjesemester
Skærbæk Feriecenter är ett super trevligt ställe för en mysig familjesemester. Semesterhusen är bra, funktionella och speciellt sovloftet är en hit bland de större barnen. Det är bra med plats mellan de olika husen, så det känns inte som grannen är för nära.

Området har många faciliteter. Utanför finner du en fin lekplats, hoppmadrass, gräsytor till bollspel av alla de slag. Inomhus finns möjlighet att bowla, skapa ting i den kreativa verkstan eller leka i mini-leklandet.

Härligt badland

Här finns också ett härligt badland med rutschbanor, en stor och två små bassänger och massor av trampoliner, leksaker och simbälten som man kan låna. Alla personal på Skærbæk Feriecenter är vänlig och tillmötesgående, vad man än ber om.

Utflykter

Det finns samtidigt fina möjligheter för att åka på små utflykter och t.ex. besöka Rømø eller ta en tur till Ribe och Tønder.

Och bor man normalt långt från den tyska gränsen har du här en perfekt möjlighet för att gränshandla. Sammanfattningsvis kan denna semester rekommenderas för hela familjen – både stora och små.

Text: Nicola Walker

Kommentarer
Skriv en kommentar
Happydays forbeholder sig retten til at slette kommentarer af anstødelig karakter.

Tags på indlægget

#skærbækcentret #skærbækcentret #skærbækcentret