Hoteller til ferien med happydays_dk
cd top arrow

Aktuellt – små historier från Happydays

Aktuellt - små historier från Happydays
Blog oprettet: 29-03-2017 Blogindlæg i alt: 214 Antal kommentarer: 61 Antal følgere: 5 Følg denne blog

En stor upplevelse!

Sidst opdateret: 16-11-2021
Dette indlæg er læst 298 gange
Oprettet: 05-02-2014

Vår marknadschef Karin Wenzel har tillsammans med sin familj besökt hotellet och här kommer hennes resberättelse - här översatt till svenska.

Romantiskt inrett rum med utsikt över stadens tegeltak. Utsökt service, en stämning som förr i tiden och fantastisk mat! Servitörerna var verkligen proffsiga och gjorde middagarna till en speciell upplevelse med deras hövlighet och humor. Det blev 5 rätter varje kväll, om man räknar aptitretaren och salladsbuffén, och vi fick smakat på mat, som vi aldrig själva skulle beställa, men som visade sig att vara utsökta rätter av lokala råvaror från Toscana. Till detta serverades det goda viner, som vi tycker var mycket prisvärda i förhållande till restaurangens nivå.

Hotellet ligger tvärs över ingången till kurparken i Montecatini Terme, och vi kunde promenera upp till det gamla kurbadet Tettuccio Spa, där man för EUR 6 kan köpa sig entré till en helt annan värld. På kvällen är det en härlig stämning utanför hotellet, och vi njöt mycket av att sitta med en drink på hotellets terrass i det ljumma mörkret. Det går tåg (billigt!) till Lucca och Florens från staden - helt perfekt! Så staden och detta hotell kan varmt rekommenderas som den perfekta basen för att uppleva Toscana.

Det var en liten smakbit som förhoppningsvis kan ge dig lite inspiration om du funderar på en resa till Toscana och Montecatini Terme, med hälsningar från Happydays - resor med glädje. 

Kommentarer
Skriv en kommentar
Happydays forbeholder sig retten til at slette kommentarer af anstødelig karakter.