Hoteller til ferien med happydays_dk
cd top arrow

Aktuellt – små historier från Happydays

Aktuellt - små historier från Happydays
Blog oprettet: 29-03-2017 Blogindlæg i alt: 232 Antal kommentarer: 66 Antal følgere: 5 Følg denne blog

En nalle, en badbro och en fin upplevelse

Sidst opdateret: 16-11-2021
Dette indlæg er læst 511 gange
Oprettet: 06-11-2015

Andra dagen på vår studieresa startade vi med en kort busstur genom det tyska landskapet för att besöka Ringhotel Seehotel Schwanenhof. En liten oas som ligger vid brädden av en av sjöarna i Mölln. Och ja, även om folk några gånger fuskar med avståndet – så ligger hotellet så nära vattenkanten, att det hamnar under ’ett-stenkast-från-vattnet’ kategorin. Så tänker du kanske, att det beror ju helt och hållet på hur långt man kastar. Men här har man helt klart en fördel av, att man kan gå ut på sin balkong och kasta ner mot sjön – som alla rum har utsikt över.

Då vi ankom, möttes vi av en stolt hotellägare med sin lilla dotter på armen. Och det var också helt klart något att vara stolt över. Som sagt så har alla rum balkong och sjöutsikt – och utsikt till den gamla stadsdelen i Mölln, som är präglad av korsvirkeshus i flera plan, bliver man heller inte utan. När man avnjuter sin frukost, är det med panoramautsikt ut över sjön och om temperaturen är den rätta, är du välkommen att ta med din frukost ut på hotellets solterrass, där man också kan dricka sitt eftermiddagskaffe i en av hotellets stora strandkorgstolar, som Tyskland är så kända för.

Gillar man att bada, så har hotellet också sin egen bad- och båtbrygga, som man är välkommen att använda under sommaren. Ja, garanterat också på vintern, om man gillar att vinterbada. Och det var också bron, som drog till sig Happydays uppmärksamhet. Ja, att stå på bron med sjön, solskenet och Mölln i bakgrunden, det gav lust till en och annan selfie.

Då vi gick runt och såg på rummen, stötte vi på en annan liten, söt ting. Man hade lagt fram en nalle på en av sängarna som hälsning till en barnfamilj, som skulle checka in på hotellet senare på eftermiddagen. Även om det inte var en stor sak, eller något de skriver om i hotellbroschyrerna om, så ger den lilla gesten en skön känsla i magen.

Så om du gillar att dricka morgonkaffet med en skön utsikt, ett dopp när du vaknar eller bara inte har släppt taget om sovnallen ännu, så är Ringhotel Seehotel Schwanenhof helt perfekt för dig!

Andreas på Happydays

Kommentarer
Skriv en kommentar
Happydays forbeholder sig retten til at slette kommentarer af anstødelig karakter.

Tags på indlægget

#Seehotel Schwanenhof #Seehotel Schwanenhof