Hoteller til ferien med happydays_dk
cd top arrow

Aktuellt – små historier från Happydays

Aktuellt - små historier från Happydays
Blog oprettet: 29-03-2017 Blogindlæg i alt: 214 Antal kommentarer: 61 Antal følgere: 5 Følg denne blog

En inköpares resa på landsvägen

Sidst opdateret: 14-11-2021
Dette indlæg er læst 1044 gange
Oprettet: 04-02-2019

En vecka på landsvägen och autobahn ger ofta tidsmässiga utmaningar på grund av trafik, vägarbete och olyckor som kan skapa köer och därmed förseningar. Under vecka 41 räknade jag ut att jag sammanlagt använde 13 timmar på att stå i kö på de danska och tyska motorvägarna. Det här skapar förstås en del irritation, men istället för att låta negativiteten prägla resten av tiden väljer jag i denna berättelse att fokusera på de positiva sidorna av en vecka på landsvägen i Happydays, och inte minst i våra gästers, tjänst.

Jag har tidigare beskrivit vilka ljudböcker som har varit mina favoriter genom de sista två åren och med denna arbetsvecka följde också fina ljudboksupplevelser (och en gammaldags bok).

Författare: Val McDermid, ljudbok: Insidious Intent – nyaste utgåvan av en eminent brittisk kriminalserie om poliskvinnan Carol Jordan och beteendeforskaren Tony Hill.

Författare: Dennis Jürgensen, ljudbok: Exploderende Skadedyr – volym 5 i kriminalserien om polismannen Roland Triel.

Författare: Anthony Clavane, bok: Promised Land – A Northern Love Story – för alla sport och inte minst fotbollsälskare är detta en oumbärlig bok, som berättar om fotbollsklubben Leeds United. Uppgång, nedgång, politik, ekonomi – om jakten på succé och det stora fallet.

Bra lyssnar- och läsupplevelser gör bilturen enklare och väntetiderna lättare – liksom en annan höjdpunkt är att smaka på de olika hotellens specialiteter.

Här är några av de kulinariska höjdpunkterna från vecka 41

Kalvschnitzel är ju en klassiker när man besöker Tyskland, så också hos mig. Den här var dock så stor att jag inte kunde äta upp. Därefter fisksoppa på Hotel Bremerhaven efterföljt av en superb Rib Eye! Och resans bästa överraskning – 3 färska ostron som förrätt på ett hotell strax utanför Flensburg!

Kom ihåg att njuta av livet varje dag.

Bästa resehälsningar från HC, inköpare hos Happydays

Kommentarer
Skriv en kommentar
Happydays forbeholder sig retten til at slette kommentarer af anstødelig karakter.

Tags på indlægget

#God hoteloplevelse #Hyggestunder #Nordtyskland