Hoteller til ferien med happydays_dk
cd top arrow

Aktuellt – små historier från Happydays

Aktuellt - små historier från Happydays
Blog oprettet: 29-03-2017 Blogindlæg i alt: 163 Antal kommentarer: 45 Antal følgere: 5 Følg denne blog
BLACK WEEK är på G!
13-11-2019
Dette indlæg er læst 383 gange

När lördag blir söndag den 24 november 2019 kl. 00:01 händer det något speciellt!
Är du medlem i vår resklubb startar nämligen vår BLACK WEEK vid midnatt, där du får superrabatter på några av Happydays största semesterfavoriter. Bland annat kan du fynda sommarsemester i Österrike och Italien, vinsemester vid Mosel och Rhen, familjehotell i Tyskland samt herrgårdsweekend i Sverige. 

 

Du får upp till 2.500:- i superrabatt per dubbelrum!

Resklubbens medlemmar får ett dygns försprång innan de släpps fria på vår webbshop, måndag den 25 november.

 

Är du inte medlem i Happydays Resklubb? Passa på att gå med nu


Så ställ klockan vid midnatt då lördag blir till söndag den 24 november kl. 00:01 för då aktiverar vi superrabatterna! Först då kan du beställa vistelser med BLACK WEEK-superrabatt på upp till 2.500:- per bokning! Och kom ihåg att du som medlem står allra först i kön. Generellt gäller BLACK WEEK-erbjudanden t.o.m. 2 december, men några produkter kan du boka så länge det finns lediga ankomster.

 

Vad är Black Friday?
På 60-talet hörde man uttrycket Black Friday för första gången i Philadelphia i USA och det användes i förbindelse med den massiva trafiken på vägarna – dagen efter det traditionella firandet av Thanksgiving. Men det var först på 90-talet som uttrycket Black Friday började användas i samband med den årliga storrean i USA, bland annat för att butiksägarna då fick efterlängtade svarta siffror i bokslutet. 

Black Friday-fenomenet har även vunnit mark i Sverige och från början var det en dags storrea över hela landet med extraordinära Black Friday-rabatter och köerbjudanden som skulle locka folk att handla lite extra. Dagen markerar också starten på årets stora shoppingsäsong – julhandeln. Hos Happydays har vi bara förlängt rabattfesten ytterligare och kallar det numera för BLACK WEEK.

Så passa på att fynda din nästa semester med BLACK WEEK-superrabatter på upp till 2.500:- per bokning hos Happydays.

 

Pssst: Vill du bli ägaren av 1.500 resekronor? Vi har BLACK WEEK give away som startar den 20/11, följ med på Facebook!

Trevligt nöje!

Kommentarer
Skriv en kommentar
Happydays forbeholder sig retten til at slette kommentarer af anstødelig karakter.
24-11-2019 08:22skrevAnnelie Kämpe
Tack för julklappen ???? jag som mamma till världens finaste dotter och salig över bliv. Svärsonen, jag ska/kan köpa en hotell o spa upplevelse såå billigt äntligen så kom tomten till mig... och Askungen&Prinsen kommer snart till er ???? ps! Ni blir överaskade ni med då ni ser vilka dom är ????
21-11-2019 08:39skrevkarina
Toppen att kunna överraska någon med en liten resa!