Hoteller til ferien med happydays_dk
Øjeblik - vi henter hoteller til dig!
cd top arrow

Aktuellt – små historier från Happydays

Aktuellt - små historier från Happydays
Blog oprettet: 29-03-2017 Blogindlæg i alt: 242 Antal kommentarer: 66 Antal følgere: 5 Følg denne blog

Besök från Bolognese

Sidst opdateret: 16-11-2021
Dette indlæg er læst 333 gange
Oprettet: 29-11-2013

Nyligen hade vi besök av Matteo från Best Western Park Hotel Bolognese i Italien. Hela Happydays var samlat till ett spännande möte med honom, där han berättade om alla sevärdheter och trevliga möjligheter som finns när du har semester i Veneto-regionen...

Här kan ni kan läsa om utvalda höjdpunkter från mötet, som bjuder på några spännande extratips till vistelsen i Italien.

Nyhet: Proseccovinsmakning

Veneto är känd för sina viner, och vilket inte alla vet, de tre varianterna av proseccon: frizzante, spumante och tranquillo - och i år har vi plussat på en intressant proseccosmakning i området, och vinsmakningen ingår naturligtvis i hotellpaketet.

Upplev Venetos praktstäder
Venedig, Padua, Verona, och inte minst Bassano del Grappa - där man på Nardini Distillery kan provsmaka grappa, som staden är världskänd för. Idag kan du t.o.m. få glass med grappasmak. Det kan också rekommenderas att göra en utflykt upp i grappabergen, som ligger runt staden.

Villa Palladio
Regionen Veneto är känd för sina imponerande, venetianska villor, vara de fyra mest sevärda - alla ritade av arkitekten Andrea Palladio är Villa Emo, Villa Barbaro, Villa La Roronda och Villa Foscari.

Praktiska tips
Man kan flyga till antingen Treviso eller Venedig. Det finns goda tåg- och bussförbindelser från Pregansol till båda städerna.

Det var det vi hade att berätta om denna gången - hoppas att du också blev lika inspirerad som oss - och glöm inte att gå in och läsa mer om hotellet.

Läs mer här:

https://www.happydays.nu/se/italien/norditalien/veneto/preganziol/villa-pace-park-hotel-bolognese-5068

 

Trevlig tur till Italien

önskar vi på Happydays

 

 

Kommentarer
Skriv en kommentar
Happydays forbeholder sig retten til at slette kommentarer af anstødelig karakter.