Hoteller til ferien med happydays_dk
cd top arrow

Aktuellt – små historier från Happydays

Aktuellt - små historier från Happydays
Blog oprettet: 29-03-2017 Blogindlæg i alt: 209 Antal kommentarer: 60 Antal følgere: 5 Følg denne blog

Bentes svärmors nylonstrumpor är en hit på Happydays

Sidst opdateret: 19-11-2021
Dette indlæg er læst 526 gange
Oprettet: 19-04-2016

- Här har vi ett nära förhållande till våra kunder…

Låt oss säga det på en gång: På Happydays sätter vi pris på alla våra kunder. Både dem, som skickar frågeschemat retur till oss efter deras semester, dem, som ger oss ris och ros på Trustpilot, dem, som alltid vet vem de vill tala med, när de ringer in – och alla dem, som bara åker på en semester genom oss.

Idag kommer vi ändå att framhäva en speciell kund – nämligen Bente Hitz, som i åratal har begeistrat oss med den ena fina och mer personliga hälsningen efter den andra.

Då Bente dök upp

Bente har varit med oss från starten. Första gången vi hörde av henne var redan år 2005, då byrån fortfarande var helt ny. Då gick Bente med i vår reseklubb och firade medlemskapet med att göra två små, söta nissar som reste hela vägen från Amager på Själland till Fredrikshamn på Jylland med posten. Det är en lång väg, när man är gjord av trolldeg, men allt gick bra och idag hänger det juliga paret i vårt kafferum och pyntar året runt.

År 2009 dök ett helt speciellt par upp vid receptionen. De står där fortfarande idag, för de hade redan varit ute och rest – också de kom nämligen från Amager och var sända till Fredrikshamn av den kreativa Bente. Varför just vi skulle vara de tursamma värdarna för paret och nissarna, förklarar Bente här: ”Jag är ofta inne på er hemsida, för ni har en otroligt levande sida, där det alltid händer någonting. Och så är det kul att följa med i, hur ni engagerar medlemmarna av reseklubben på så många olika vis – det är här, min kreativitet kommer in.”

Och med, det har Bente varit, många gånger sedan dess. I april 2010 fyllde Happydays 6 år, och den fingerfärdiga Bente glömde inte bort att skicka oss en hemgjord hälsning. Det humorfyllda kortet står i receptionen och samlar på leenden vid sidan av paret, som fick tillfredsställt sin reslust och slog sig ner i receptionen.

Gensvar, stämning – och glädje på ryggen av en gris

Då julen kom 2010, kom det en stämningsfull hälsning från ingen mindre än – ja, Bente. Denna gång kom hälsingen i form av en riktig julgris, som vi tar fram varje år i december. Med det var mer att se fram emot, för under året var Bente på semester med Happydays till Sophienberg Slott, och via ett julkort delade hon i en fin liten berättelse, sin upplevelse med oss.

I denna månad firade vi vår 12-års födelsedag, och den 1 april låg det ett mail i vår inkorg, där Bente hade kreerat ett födelsedagskort, i hennes typiska, roliga Bente-stil: ” Det verkar, som om ni uppskattar det,” säger Bente, och fortsätter: ”Ni är bra på att ge gensvar på sakerna, och därför får jag lust att skicka er både trolldeg och brev. Jag älskar att överraska och glädja folk – det är det för lite av i denna hektiska värld.”

Vi är helt överens med Bente, och vi sätter också mycket stort pris på gåvorna. Vi vet inte hur det är med er, men härinne sprider en sån omtänksamhet otroligt mycket stämning, och det får oss att se fram emot de nästa 12 åren med ännu mera mod, lust och glädje över att ge er alltihop välförtjänta, upplevelserika andningshål i en hektisk vardag.

Men hur var det nu med de där nylonstrumporna…

… saken är den, att Bente år 2006 deltog i vår stora jultävling i reseklubben, där våra medlemmar hjälpte oss med att pynta julgranen genom att sända in det finaste julpyntet i alla former och färger. Från Bente Hitz mottog vi en vacker julstjärna, som få kunde gissa receptet på – den är nämligen gjord av Bentes döda svärmors avlagda nylonstrumpor, gardiner, pärlor och hår! Så nu är det en fast och festlig tradition att Bentes svärmors strumpbyxor m.m. intar toppositionen på vår julgran vart enda år – jo, Bente Hitz är en vän av huset.

Själv säger Bente om oss: ”Jag älskar att göra något av ingenting – och vem kan man så ge det till? Till er, för ni har lärt er att säga ett viktigt ord här i livet – nämligen tack!” Och vi säger det gärna igen, Bente: Tusen tack för dina fina gåvor!

Kommentarer
Skriv en kommentar
Happydays forbeholder sig retten til at slette kommentarer af anstødelig karakter.