Hoteller til ferien med happydays_dk
Øjeblik - vi henter hoteller til dig!
cd top arrow

20 år med Happydays

Semesterfabriken sedan 2004
Blog oprettet: 06-02-2024 Blogindlæg i alt: 5 Antal kommentarer: 0 Antal følgere: 0 Følg denne blog

20-årsjubileum på semesterfabriken 2024

Sidst opdateret: 09-02-2024
Dette indlæg er læst 412 gange
Oprettet: 09-02-2024

Det känns som igår, flera av oss har varit med från början - och otroligt nog närmar vi oss vår 20-årsdag! Happydays såg dagens ljus den 1 april 2004 och under två decennier har vi gjort det vi är bäst på, nämligen att skicka iväg dig på bilsemester i Sverige, Danmark och Tyskland, och längre söderut i Europa.

Den milstolpen vill vi självklart fira med våra fantastiska kunder och medlemmar i Reseklubben. Under två årtionden har vi från vår bas i Fredrikshamn i Danmark navigerat genom både utmaningar och triumfer – och vi kan bara tacka dig och alla andra trogna supportrar för all den framgång som Happydays har fått.

Hela 2024 kommer att präglas av jubileet och medan vi räknar ner till den stora födelsedagen i april kommer vi från början av året att bjuda in dig att delta i firandet. Förbered dig på massor av bra kampanjer, tävlingar och roliga initiativ – vi kommer också att passa på att bjuda in dig ännu mera bakom kulisserna och visa er vem vi är på Happydays.

Vi tror och hoppas att det blir en fest som du inte vill missa!

Så håll utkik efter våra kommande nyhetsbrev med exklusiva uppdateringar och förhandstittar på våra jubileumsplaner. Vi ser fram emot att fira denna otroliga resa – tillsammans med dig! Tack för att du har varit en del av vår historia.

Många hälsningar från oss på Happydays.

Kommentarer
Skriv en kommentar
Happydays forbeholder sig retten til at slette kommentarer af anstødelig karakter.
;