Hoteller til ferien med happydays_dk
Øjeblik - vi henter hoteller til dig!
cd top arrow

20 år med Happydays

Semesterfabriken sedan 2004
Blog oprettet: 06-02-2024 Blogindlæg i alt: 5 Antal kommentarer: 0 Antal følgere: 0 Følg denne blog

150.000 goda anledningar till att fira jubileet

Sidst opdateret: 08-02-2024
Dette indlæg er læst 359 gange
Oprettet: 08-02-2024

Hej, jag heter Anna!
Det är jag som ser till att det varje vecka kommer nyheter från Resklubben direkt i din inkorg. Det är ett härligt jobb med mycket kontakt till alla er som är intresserade av att resa – och det ska jag berätta lite mer om här. Jag har nu varit ”Happydaysare” i 16 år - och jag vill också inflika att det inte bara är Happydays som har jubileum: Resklubben har funnits lika länge! Den har varit Happydays grundpelare sedan starten - och idén om att involvera alla reseentusiaster i vårt semesteruniversum har inte förändrat sig ett dugg sedan 2004.

Idag finns det 150.000 medlemmar i förmånsklubben och självklart får du fortfarande de extra förmånerna automatiskt – med särskilda klubbrabatter och tillgång till tävlingar som arrangeras exklusivt för medlemmar. Men det är också till dig som jag skickar hotellnyheterna först. Vi har alltid dig i åtanke när vi rekommenderar en speciell reseupplevelse som vi vet är unik. Och det är din feedback som blir till nytt material och inspiration för andra.

Goda minnen och roliga dialoger
Under de 20 år som gått har vi haft en väldig rolig dialog med alla er i Resklubben. Jag älskar när du skriver om dina semesterupplevelser. Eller när du frågar oss var du hittar den bästa Bierstuben i Hamburg. Medlemmarna har delat massor av fantastiska minnen med oss – och varandra – i tävlingen ”Min barndomssemester”. Jag kommer heller aldrig att glömma den gången vi hade en tävling där vi bad medlemmarna skicka julpynt till vår 4 meter höga julgran i personalmatsalen – och det vällde in hemgjorda saker med posten.

Vinnaren av tävlingen hade gjort en toppstjärna av sin svärmors kasserade nylonstrumpor! Det var då – idag är dialogen lite mer digital. Å andra sidan går det snabbt från tanke till handling. Under coronapandemin var det medlemmarna i Resklubben som bad om svar på hur man reser i ett Europa fullt av restriktioner – och det ledde till en stor framgång: Vår danska reseguideblogg! Vi hade också en svensk blogg, som var lika aktuell men ej så detaljerad. Dialogen vi hade med medlemmarna fick oss att göra en insats för att hitta, samla in och sprida detaljerad och aktuell information om hur man reste under coronapandemin. Dialogen med frågor och svar på bloggen var så bra att vi slog danska UD i Google-sökningar på ämnet. 

Vi blickar framåt – och varmt välkommen 
De senaste åren har vi även gjort något extra för att träffa medlemmarna fysiskt – det har blivit några riktigt roliga VIP-event i Danmark, där alla som tur är visat lika stort intresse för att träffa oss, för några trevliga timmar med inspiration, provsmakningar och frågesporter från en utvald semesterdestination. 

Och är du inte redan medlem i Resklubben, så är du varmt välkommen i gänget! 

Kommentarer
Skriv en kommentar
Happydays forbeholder sig retten til at slette kommentarer af anstødelig karakter.
;