Hoteller til ferien med happydays_dk
Øjeblik - vi henter hoteller til dig!
cd top arrow

Vi älskar Tyskland!

Vi älskar Tyskland!
Blog oprettet: 09-11-2017 Blogindlæg i alt: 18 Antal kommentarer: 1 Antal følgere: 0 Følg denne blog
blog_image

Tyskland är hetare än någonsin
Visste du att svenskarnas mest populära semesterdestination efter Spanien är Tyskland? Tyskland klättar på Vagabonds och Europeiska ERV:s Resebarometer och har sedan två år tillbaka legat på en andra plats. Som rese- och turismsanalytikern Hans Remvig säger ”Vi får inte glömma att över två miljoner svenskar, bosatta i södra Sverige, har närmare till Tyskland än till Stockholm.”

Vad är det så som lockar i Tyskland? Berlin är självklart ett av de riktigt stora resmålen, men det finns så mycket mer än det att uppleva. Det har bland annat blivit mycket populärt att vara aktiv på sin semester med vandring och cykling i Harz bergrika område. Över hela Tyskland hittar du många fina golfanläggningar och sightseeingresorna är också något som drar mer och mer. Visste du till exempel att Tyskland är ett av de länder i världen som har allra mest sevärdheter på UNESCOs lista över världskulturarv? Här finns en mångfald av små, mysiga städer med praktfull arkitektur, mängder av pampiga slott och sist men inte minst de klassiska vinområdena vid Mosel och Rhen. Under sommaren drar också Hamburg med alla sjöar och stränderna på Tysklands nordkust.

Semesterlandet Tyskland erbjuder dessutom god mat, bra vin och öl, gemytlighet och generellt en hög standard på hotellboendet. Alltsamman de allra bästa ingredienserna för en trevlig semester!

Dyk ner i den levande historian på en semester med innehåll – och hitta inspiration här.

Denna inspirationsblogg är ett samarbete mellan Happydays och Tysklands Turistbyrå.

Blogindlæg

Loading...
;