resort hotel bispingen
resort hotel bispingen
resort hotel bispingen
NYHET
 • Semesterstuga med plats till 6 p.
 • Granne till Snow Dome
 • Fri barnklubb 4-14 år
NYHET
cd top arrow

Semesterstuga vid Snow Dome i Bispingen

4 dagars bilsemester i 3-stjärnig semesterstuga i Bispingen, Nordtyskland

Välkommen till detta inomhus snöparadis, där du kan ägna dig åt olika vintersporter året runt! Du bor i en charmig timmerstuga, endast 50 m från den populära Snow Some i Bispingen, som ligger vid den kända Lüneburger Heide. Semesterstugan har kamin och terrass, Snow Dome har pisterna, och det imponerande hedlandskapet har mer än 700 km vandrings- och cykelleder mellan ljung, skogar, ängar och mossar. Med andra ord får du både sommarens och vinters fördelar serverade på ett silverfat, och det gäller för hela familjen. I Snow Dome kan barnen ta en paus från pisterna och ägna sig åt lekar i barnklubben, med bland annat klätterstativ, bollhav och kreativ verkstad. Och i det nordtyska landskapet väntar utflykter till de helt stora attraktionerna, du har t.ex. kort köravstånd till den populära nöjesparken Heidepark Soltau (15 km), med garanti för Kodak-ögonblick och hisnande åkattraktioner för både barn och vuxna. Men först ska du utforska pisterna, som du bor granne med. Skidbacken har olika svårighetsgrader, den spänner från nybörjarstadiet med lätt lutning till de brantare partierna som passar för den som är en van skidåkare. Det finns både stollift och transportband, så att alla lätt kommer upp efter nedfarten. Och för dem som inte vill åka skidor eller snowboard finns det en 300 m lång kälkbacke, där du kan susa ner på en kälke eller en så kallad Zipflbob, som är en snabb minibob med handtag i mitten. För alla freestylare väntar Snow Park, där det finns fina möjligheter att prova på de hopp och andra roliga hinder. När du har njutit av dagens vintersport kan du gå på upptäcktsfärd i ditt semesterområde och du behöver inte gå långt för roliga upplevelser. Till exempel bor du endast 270 m från Ralf Schumachers Kartcenter, som hör till landets bästa gokarts-banor. Du bor också bara 600 m från Das Verrückte Haus, där allting är upp och ner och där, och där speglar förvanskar verkligheten på ett skrattframkallande vis. Och om du kan cykla en markerad sträcka på "Den galna cykeln" utan att dina fötter nuddar marken, så får du tillbaka priset för entrébiljetten. Kommer du under sommaren, kan du koppla av vid den närmast badsjön, Braunsee (2,5 km), som är skönt omgärdad av skuggiga träd och som erbjuder en skön liten sandstrand och båtbrygga. På friluftsbadet Luhetal (4 km) finns det både utomhus bassänger och ett rekreativt område där du kan lapa sol, men också flera inomhus bassänger. På en lite längre utflykt kan du få en exotisk bit av Afrika mitt i Nordtyskland, i den imponerande Serengeti Safaripark (50 km), kan du åka på safari och se giraffer, lejon, tigrar, elefanter och mycket, mycket mera. Trevlig semester med flera sköna aktiviteter på plats och mängder av fina utflyktsmöjligheter!
Så charmig är din semesterstuga i Bispingen
Du bor vid sidan av Lüneburger Heide med 700 km vandrings- och cykelleder
Den vackra heden är berömd för sitt unika kulturlandskap
Se fram emot en färgstark naturprakt
Semester nära naturen i Bispingen
Ren semesteridyll i Niedersachsen
Se fram emot upplevelser i natur och stad
Du bor granne med Snow Dome Bispingen
Här väntar inomhus vinterupplevelser hela året runt
Det är bara att ge sig ut nerför pisten
270 m från hotellet ligger Ralf Schumachers Gokart-bana
Här kan hela familjen tävla mot varandra
Vem kör snabbast?
Du bor endast 15 km från nöjesparken Heidepark Solatau
Den populära nöjesparken har mängder av attraktioner
Garanterat många nervpirrande upplevelser för den som vågar
Massor av underhållning för hela familjen
Se fram emot att prova alla de olika åkattraktionerna
Strosa runt i parkens vackra omgivningar
Du får också en liten bit av Afrika i Serengeti Safaripark
Här kommer du nära djuren
NYHET

Ankomst

Resort Hotel Bispingen

Resort Hotel Bispingen
Resort Hotel Bispingen
Resort Hotel Bispingen
Resort Hotel Bispingen
Resort Hotel Bispingen
Resort Hotel Bispingen
Resort Hotel Bispingen
Resort Hotel Bispingen
Resort Hotel Bispingen
Resort Hotel Bispingen
Resort Hotel Bispingen
Resort Hotel Bispingen
Resort Hotel Bispingen
Resort Hotel Bispingen
NYHET

Adress

Horstfeldweg 9
D-29646 Bispingen
Tyskland

Hotellfakta

Resort Hotel Bispingen består av 15 trivsamma semesterstugor byggda i timmer, belägna på den gröna planen mittemot Snow Dome.

Hotellets reception ligger i en separat byggnad vid semesterstugorna. Den inkluderade middagen intas i restaurang Hofbräu München Wirtshaus med tillhörande bar i Snow Dome, med utsikt till aktiviteterna på pisterna. I Snow Dome ligger också barnklubben Snowy Land, som barn (4-14 år) har gratis entré till under hela vistelsen.

Förutom alla möjligheter för skidåkning, snowboarding och kälkåkning erbjuder Snow Dome professionell service av din skidutrustning i Montana-verkstaden.

Det finns avgiftsfri parkering vid Snow Dome.


Alla semesterstugor har 2 sovrum med plats till 2 personer i varje rum samt vardagsrum med ytterligare 2 sovplatser på bäddsoffa. Dessutom har semesterstugorna badrum, hårfön, separat toalett, kamin i vardagsrummet, kaffe- och tefaciliteter, minibar, TV, gratis trådlöst internet (Wi-Fi) och terrass. El, vatten, värme, sänglinne, handdukar och städning är inkluderat i priset.

Bra att veta:

Du har möjlighet för att hyra skidutrustning i Snow Dome, med undantag av mössa och skidhandskar. Skidhandskar är obligatoriskt på pisterna.

OBS: Alla priser på tjänster och avgifter på hotellet (förutom de som ingår i vistelsens paket) är vägledande. Priserna tillhandahålls av hotellet och uppdateras kontinuerligt, men Happydays kan inte ta ansvar för ev. prisförändringar.

Ankomst

Incheckning från kl. 15.00.
Utcheckning senast kl. 11.00.
Kontakta vänligen hotellet i förväg om du kommer senare än kl. 18.00 på ankomstdagen.

Måltider

Frukost serveras kl. 7.30-10.30.
Middag serveras kl. 18.00-22.00.

Husdjur är inte tillåtna på hotellet.

Internet i utlandet

Notera att internetförbindelser i utlandet sällan har samma hastighet och stabilitet, som du är van vid hemifrån.

Restips

0-50 km

 • Lüneburger Heide är Tysklands äldsta naturpark med över 700 km vandrings- och cykelleder. Det praktfulla landskapet av ljungklädda backar sträcker sig över 107.000 hektar från Buckholz i norr mot Soltau i söder över mot Lüneburg i öster. Både cykelleder och vandringsleden Heidschnucken Wanderweg går direkt förbi Snow Dome.
 • Snow Dome Bispingen: 50 m.
 • Utmana familjens körkunskaper på gokart-banorna i Ralf Schumachers Kartcenter. Här finns både inomhus och utomhus gokart-banor: 270 m.
 • Das verrückte Haus är huset där allt är upp och ner: 600 m.
 • Närmaste badsjö är den idylliska Brunausee, som ligger omgärdad av träd och här finns en liten sandstrand och båtbrygga: 2,5 km.
 • I friluftsbadet Luhetal finns både ett stort rekreativt område med möjlighet för att lapa sol, bollbanor och självklart både utomhus bassänger (öppet maj-september) och inomhus bassänger (öppet september-maj): 4 km.
 • Besök den fina fågelparken Greifvogel-Gehege med rovfåglar och ugglor. Parken har öppet från maj till oktober: 12 km.
 • I den stora och imponerande Heidepark Soltau finns det mängder av attraktioner för både stora och små: 15 km.
 • Nostalgi på hög nivå, visa barnen hur man lekte förr i tiden på leksaksmuseet i Soltau: 18 km.
 • Badlandet Soltau Therme med badglädje för hela familjen, här finns både inomhus och utomhus bassänger, barnbassänger, bastu och wellness: 19 km.
 • Lüneburg har en välbevarad pittoresk stadskärna. Upplev stämningen med de kullerstensbelagda gatorna och korsvirkeshusen från medeltiden: 38 km.
 • Bryggerimuseet i Lüneburg, Brauereimuseum, är inrett i det forna Krone-bryggeriet. Här kan man följa med i gammaldags bryggningsteknik och dricka goda öl på det tillhörande värdshuset: 41 km.
 • Weltvogelpark Walsrode är en stor fågelpark med mer än 4.000 fåglar fördelade på 675 arter. Här finns också 5.000 rhododendron-buskar, som blommar under våren. Parken är öppen från mars till november: 46 km.
 • Det forna koncentrationslägret Bergen-Belsen, i dag minnesplats med tid för eftertanke: 44 km.
 • Tillbringa en dag mellan bland annat vattenbufflar, vargar, kaniner och hängbukssvin i djurparken Wildpark Schwarze Berge vid Hamburg. Parken är öppen året runt: 49 km.
 • Åk på safari och se giraffer, lejon, tigrar, elefanter, noshörning, strutsar och mycket mera i Serengeti Safaripark i Hodenhagen. Parken har öppet från april till oktober: 50 km.
51-100 km

 • Upplev den evigt unga staden Hamburg, med den internationella atmosfären: 59 km.
 • Romantiska Celle, blev åter aktuell år 2013 med den Oscarsnominerade danska filmen "En kunglig affär". Det var till slottet i Celle, som drottning Caroline Mathilde blev bortvisad efter sin fatala affär med kungens läkare Struense. Du kan promenera från slotten genom slottsparken till Celles Gamla stan där du finner praktfulla, välbevarade korsvirkeshus, faktiskt mer än 500 stycken, som alla klarade sig från andra världskrigets bombningar. Stadens historiska rådhus har anor från 1200-talet: 62 km.
Över 101 km

 • Autostadt Wolfsburg är ett stort upplevelsecenter för bilentusiaster. Här finns både VW Automuseum, 28 hektar temapark, konst, film och simulatorer samt ett stort badland med sandstrand: 120 km.
 • Besök Bremen, Tysklands kreativa hamnstad, här kan du ofta höra stämningsfull folkmusik och delta i roliga folkfester: 120 km.
 • Strandbad Zarrentin är under sommaren en mycket populär badstrand vid sjön Schaalsee: 128 km.

Karta

Radie runt hotellet:


Resort Hotel Bispingen
Horstfeldweg 9
D-29646 Bispingen
Tyskland


E 009° 58.986'
N 53° 6.233'

Gästerna berättar

Skriv en kommentar

Happydays förbehåller sig rätten att ta bort oseriösa inlägg och kommentarer som kan anses stötande. Har du upplevt förhållanden på din semester som bör medföra ändingar av vår resebeskrivning, ber vi dig att skicka en mail till mail@happydays.nu.

Film

Lüneburger Heide
Vi har ännu inte mottagit några frågeformulär på detta hotell

Resort Hotel Bispingen

Pris per person i semesterhus (v. 2 personer)
SEK 2.149:-

Minisemester i Nordtyskland inkl.

 • 3 övernattningar
 • 3 x frukostbuffé
 • 1 x 3-rätters middag på Hofbräu München Wirtshaus
 • Fri entré till barnklubben Snowy Land i Snow Dome (4-14 år)
 • Rabatt på 1 x dagsbiljett till Snow Dome inkl. hyra av utrustning
 • El, vatten, värme, sänglinne, handdukar och daglig städning
cookie icon Vi använder cookies
Happydays sparar information via cookies enligt gällande lagstiftning. Informationen lagras anonymt och används för att komma ihåg dina inställningar samt för att förbättra hemsidan och således ge dig bättre service. Läs mer