Påsksemester


Fira påsken 2022 på hotell i Sverige
Har du behov av att resa bort ett tag? Restriktionerna drar ut på tiden – men det finns fortfarande möjlighet för att åka iväg på en liten minisemester i Sverige! Här är listan över de hotell som har öppet i påsken 2022 . Och du kan vara lugn, på hotellen har man koll på avstånd, säkerhet och service under den rådande pandemim– och den erfarna personalen hälsar dig varmt välkommen till ett par dagars semesteravkoppling.

Det är en upplevelse att utforska en ny stad i Sverige, bara det att promenera i nya omgivningar och kanske har våren kommit så långt att du kan sitta längs solväggen på ett utecafé och njuta av värmen och en god kopp kaffe. Överallt är det massor av små vårtecknen som är så ljuvliga att se och som väcker så mycket glädje.

Stötta de svenska hotellen
Från Malmö i söder till Dalarna i norr kan du hitta din egen hotellfavorit och ge dig ut på ett litet påskäventyr. Det finns många härliga överraskningar som väntar på en minisemester i Sveriges vackra land. Och du kan använda påskledigheten och en minisemester till att tanka ny energi efter den långa vintern.

Påsken infaller 2022 från skärtorsdagen den 14 april till annandag påsk måndag den 18 april.

Det har tyvärr inträffat ett tekniskt fel. Vänligen kontakta oss per mail@happydays.nu eller ring på telefon 020-79 33 84, om din bokning ej gick att genomföra.
Http status: {{ error.status }}

Vi fann inte exakt det du sökte - men föreslår följande:

Prova också att ändra din sökning eller ring oss på 020-79 33 84

Filtrera på:
{{ document_count }} funna resor
Destination
Antal nätter
Antal stjärnor
Hotellfaciliteter
Semestertema
Nollställ filtrering
Karta
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!