Sommarsemester i Norge

Håll årets sommarsemester i landet som är känt för sin praktfulla natur och sitt vänliga folk. De urgamla fjälltopparna öppnar upp för en äventyrlig värld mellan säter, blanka fjällsjöar, glittrande fjordar, jättegrytor, raviner och mycket mera. Vårt grannland bjuder på en vild och spektakulär natur som säkert övergår förväntningarna hos dem som aldrig förr har upplevt Norge – och aktivitetsmöjligheterna är många: Ta linbanan upp till panoramautsikter spela fjällgolf, paddla fram på spegelblankt vatten i en kanot eller kajak, luta dig tillbaka på en båtsightseeing eller låt adrenalinet stiga under en forsande riverrafting i någon av Norges alla nationalparker.

Norge är den perfekta destinationen för en vandringssemester mellan imponerande fjällväggar och längs gröna stigar med utsikt från svindlande höjder – men om du gillar cykelsemester mer, är Norge helt klar också ett bra bud. I många av dalarna finns det cykelleder så att du kan susa fram kors och tvärs genom fjällvärlden. Besök till exempel Gudbrandsdalen där den norska nationalhjälten Peer Gynts rike breder ut sig mellan Jotunheimen, Rondane och Dovrefjell. På din högfjällssemester kan du också uppleva stora sevärdheter som exempelvis Ringebu Stavkyrka, som måste benämnas som ett must see.

Hitta hotellet till din sommarsemester i Norge på listan här nedanför:

Det har tyvärr inträffat ett tekniskt fel. Vänligen kontakta oss per mail@happydays.nu eller ring på telefon 020-79 33 84, om din bokning ej gick att genomföra.
Http status: {{ error.status }}

Vi fann inte exakt det du sökte - men föreslår följande:

Prova också att ändra din sökning eller ring oss på 020-79 33 84

Filtrera på:
{{ document_count }} funna resor
Destination
Antal nätter
Antal stjärnor
Hotellfaciliteter
Semestertema
Nollställ filtrering
Karta
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!