Boka påsksemester 2023


Var ska du fira påsken? Här har vi samlat de bästa påsklovssemestrarna för påskveckan 2023. Vi har ett stort urval av härliga hotellvistelser runt om i Europa – men vi svenskar tycker av tradition bäst om att fira påsken i vårt eget härliga land Sverige eller i vårt sköna grannland Danmark. Det är också många som gillar att köra till Tyskland under påskveckan för att där möta våren på allvar.

Tyskland har också några starka påsktraditioner som är spännande att uppleva, läs allt om det i detta blogginlägg. Upplev till exempel de olika påskmarknaderna som bland annat erbjuder färgglatt påskpynt och läckra godsaker. En bilsemester till Tyskland är alltid ett semesteräventyr och under högtiderna får man bara lite extra gemütlichkeit!

Påskdagarna är också en bra tidpunkt att ladda sina batterier på; det är nu man kan se körsbärsträden slå ut och njuta av alla träd- och blomsterknoppar som slår ut i takt med att det blir varmare. Kanske gillar du storstaden bäst och kan inte vänta med att hitta en varm plats i solen på en uteservering och njuta av en kopp kaffe eller årets första öl i solen?

Hitta ditt favorithotell på listan och boka påsklovet 2023!

När infaller påsken 2023?
Påskveckan i 2023 startar lördag den 1 april och varar fram till måndag den 10 april.

Det har tyvärr inträffat ett tekniskt fel. Vänligen kontakta oss per mail@happydays.nu eller ring på telefon 020-79 33 84, om din bokning ej gick att genomföra.
Http status: {{ error.status }}

Vi fann inte exakt det du sökte - men föreslår följande:

Prova också att ändra din sökning eller ring oss på 020-79 33 84

Filtrera på:
{{ document_count }} funna resor
Destination
Antal nätter
Antal stjärnor
Hotellfaciliteter
Semestertema
Nollställ filtrering
Karta
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!