sweet hotel
sweet hotel
sweet hotel
 • Poolområde med liggstolar
 • Rum med AC
 • Se Verona och Venedig
cd top arrow

Det ljuva livet i Veneto

8 dagars bilsemester på 4-stjärnigt hotell i Longa di Schiavon, Veneto, Norditalien

Välkommen till Venetos vackra landskap, där historiska sevärdheter varvas med fantastiska semesteraktiviteter bland berg och sjöar. Du bor mellan turistpärlorna Verona (88 km) och Venedig (76 km) på det 4-stjärniga Sweet Hotel, där du ska smaka på den italienska kokkonsten på båda hotellets restauranger. Varje dag kan du avnjuta en frukostbuffé, och varje kväll kl. 18-21 är det cocktail hour kl. 18-21 i lobbyn, där det serveras aperitifs och snacks ad libitum. I den varma eftermiddagssolen kan du dåsa i poolområdets liggstolar under parasollernas skugga och ta ett svalkande dopp i swimmingpoolen. Din semesterort, landsbyn Longa di Schiavon, har genom tiderna varit populärt bland rika och aristokratiska familjer som har uppfört sina eleganta hem här. Du är omgiven av stora, praktfulla villor och du kan t.ex. promenera på vägen Via Peraro, där den lokala adelsmannen Girolamo Perini på 1600-talet uppförde Villa Perini Maragno (2 km). Nära ditt hotell ligger kyrkan Chiesa Parrocchiale di San Giovanni Battista (160 m) med separat klocktorn från 1100-talet och altare med utsmyckningar från 1700-talet. Sedan ska du ut och upptäcka regionen, besök t.ex. den näraliggande grannbyn Marostica (8 km), som är särskilt känd för sina goda körsbär. Besök också stadens imponerande varumärke, medeltidsslottet Castelllo Superiore, som ligger på en kulle bakom stadskärnan. När magen börjar knorra, ska du sätta kursen mot Trattoria Caissa, som ligger tvärs över stadens huvudtorg, där en 3-rätters lunch är inkluderad i priset. Bassano del Grappa (14 km) är platsen, om du är på jakt efter mer sjudande stadsliv och ett varierat urval av specialaffärer, caféer och restaurangen - och på berget bakom staden, Monte Grappa (40 km) har du den perfekta basen för cykling, vandring och paragliding. På en lite längre utflykt kan du prova på adrenalinstinn rafting eller lite lugnare kanotsegling på Brenta-floden (23 km), ladda batterierna på kurorten Abano Terme (56 km) och bada i de svavelhaltiga källorna - och sist men inte minst - besöka den unika kanalstaden Venedig (78 km) med gondoler och världskänd arkitektur, upplev bl.a. Suckarnas bro, Markusplatsen och Guldkyrkan. Det kan också rekommenderas att göra en utflykt till romantiska Verona (97 km). Här kan du bl.a. se Julias balkong på Casa di Giuletta och strosa mellan historiska monument och byggnader. När du är mätt på upplevelser, kan du packa badkläderna och tillbringa en dag på Lido di Jesolos breda sandstränder (93 km) eller vid Gardasjöns sommarparadis (107 km).
Semester i Italien med chans att smaka goda viner
Njut av de ädla dryckerna tillsammans
Så vackert är landskapet i Veneto
Ren vykortsidyll i det natursköna landskapet
Din vistelse inkluderar en vinsmakning på en lokal vingård
Se fram emot att smaka på regionens kulinariska specialiteter
Här är allt det goda från havet
Se Andrea Palladios berömda träbro i Bassano del Grappa
I grappans vacka hemstad finns det fina shoppingmöjligheter
Så vacker är Bassano del Grappa på kvällen
Andrea Palladios berömda träbro by night
Din semester blir ett äventyr längs de krokiga gatorna
Semester i Italien är lika med läckra restaurangbesök
En romantisk sommarkväll i Italien
Besök Padova och se världsarvet i Ortobotanico di Padova
Åk till den unika kanalstaden Venedig och se Markusplatsen
Ditt semestermål bjuder också på fina vandring- och cykelleder
Se Andrea Palladios Villa Capra "La Rotonda" nära Vicenza
I Vicenza hittar du mängder av renässanskonstverk
Ta en runda golf på Asolo Golf Club

Ankomst

Sweet Hotel

Sweet Hotel
Sweet Hotel
Sweet Hotel
Sweet Hotel
Sweet Hotel
Sweet Hotel
Sweet Hotel
Sweet Hotel
Sweet Hotel
Sweet Hotel
Sweet Hotel
Sweet Hotel
Sweet Hotel
Sweet Hotel
Sweet Hotel
Sweet Hotel
Sweet Hotel
Sweet Hotel
Sweet Hotel
Sweet Hotel
Sweet Hotel
Sweet Hotel
Sweet Hotel
Sweet Hotel
Sweet Hotel
Sweet Hotel
Sweet Hotel
Sweet Hotel

Adress

Piazza Libertá, 11
I-36060 Longa di Schiavon
Italien

Hotellfakta

Sweet Hotel är en stilig och elegant semesteroas belägen i landsbyn Longa di Schiavon. Dina värdar driver det fina kvalitetshotellet med stor professionalism och anstränger sig för att göra dina semesterdagar så trevliga som möjligt.

På hotellet finns det två à la carte-restauranger: Den eleganta Ristorante Alle Veneziana med särskilda fiskrätter och den mer oformella La Brasserie, som serverar italiensk pizza och medelhavsrätter - och din vistelse inkluderar en middag på båda restaurangerna. Här finns också loungebaren Café del Mar, lånedator och gratis trådlöst internet (Wi-Fi), hiss, sällskapsrum och TV-rum. Utanför hotellet hittar du ett poolområde med swimmingpool (öppen maj till oktober), liggstolar, parasoller och gräsmatta. I receptionen hjälper man till om du vill hyra cykel.

Det finns avgiftsfri parkering vid hotellet samt i hotellets parkeringsgarage.


Alla rum har eget badrum, minibar, safetybox, TV, gratis trådlöst internet (Wi-Fi) samt aircondition.


OBS: Alla priser på tjänster och avgifter på hotellet (förutom de som ingår i vistelsens paket) är vägledande. Priserna tillhandahålls av hotellet och uppdateras kontinuerligt, men Happydays kan inte ta ansvar för ev. prisförändringar.

Ankomst

Incheckning från kl. 14.00.
Utcheckning senast kl. 11.00.
Kontakta vänligen hotellet i förväg om du kommer senare än kl. 18.00 på ankomstdagen.

Måltider

Frukost serveras kl. 7.00-10.00.
Middag serveras kl. 19.30-22.00.

Husdjur är inte tillåtna på hotellet.

Restips

0-50 km

 • På en promenad i din semesterby kan du starta med kyrkan Chiesa parrocchiale di San Giovanni Battista med separat klocktorn från 1100-talet och altare från 1700-talet: 160 m.
 • Besök också kyrkan Chiesa parrocchiale di Santa Margherita och se det vackra marmoraltaret: 2 km.
 • Marostica är känd för sina söta, solmogna körsbär och för sitt praktfulla medeltidsslott, Castello Superiore, som ligger högt beskyddad bakom centrum av staden. Ta på dig vandringsskor och vandra upp i höjden i det frodiga landskapet och ta bilen upp till toppen. Se också det mindre medeltidsslottet, Castello Inferiore, på stadens huvudtorg, Piazza del Castello: 8 km.
 • Centrum av Bassano del Grappa korsas av floden Brenta med Andrea Palladios vackra träbro, Ponte degli Alpini. Varje torsdag och lördag fyller mängder av bodar stadens torg, Piazza Libertá och Piazza Garibaldi, och här kan man bl.a. under säsong köpa den vita sparris som staden är känd för. Runt om Brenta går det också en trevlig cykelväg: 14 km.
 • Besök stadsmuseet i Bassano del Grappa, Museo Civico. Här kan du se målerier från 1300-talet och fram samt fornminnen från områdets kloster och arkitektoniska fragment från 1200-talet: 17 km.
 • På Circolo Tennis Bassano kan man utmana varandra i tennis: 17 km.
 • Cittadella är en historisk och autentisk stad omgiven av en stadsmur från medeltiden: 18 km.
 • Staden Vicenza mellan Gardasjön och Venedig är världskänd för sin renässansarkitektur av Andrea Palladio: 20 km.
 • Hos vandringscentret Ivan Team du prova på både rafting och kanotsegling på floden Brenta. Fråga på hotellet för mer information: 23 km.
 • Berget Monte Grappa var scenen för en lång rad strider mellan Österrike-Ungern och Italien under första världskriget, men är i dag en populär bas för cykling, vandring och paraglidning: 40 km.
 • Ta en runda golf i de vackra omgivningarna på Asolo Golf Club: 41 km.
 • I Padova kan du besöka den UNESCO-listade botaniska trädgården Ortobotanico di Padova: 50 km.
 • Sänk axlarna och få ny energi i kurorten Abano Termes svavelhaltiga källor: 50 km.
51-100 km

 • Treviso centrum påminner om ett litet Venedig med kanaler, kyrkor, marknadsplatser och en mångfald av caféer och restauranger omgivna av den gamla stadsmuren från medeltiden: 54 km.
 • I Padova hittar du det sköna naturområdet Colli Euganei som erbjuder ett rikt växt- och djurliv i de mjuka backarna: 54 km.
 • Segla till den unika kanalstaden Venedig, som är helt bilfri. Avgång bl.a. vid Mestre, där du seglar in till den mytiska staden, byggd på stora träpålar. Romantiska Venedig är känd för sina kanaler, gondoler och stora sevärdheter, t.ex. Markusplatsen och Suckarnas bro: 72 km.
 • Upplev historiepärlan Verona. Den gamla stadskärnan gömmer på bl.a. den berömda opera-arenen, Julias hus (Casa di Giulietta) och massor av fornminnen från romartiden: 88 km.
 • Ska semestern innehålla en baddag vid stranden, så packa badkläderna och kör till Lido di Jesolos med breda sköna sandstränder: 93 km.
Över 100 km

 • I Peschiera del Garda kan du kliva ombord på en sightseeingbåt på Gardasjön eller ta ett dopp: 107 km.
 • Det finns garanti för en rolig dag för hela familjen på Italiens största nöjespark Gardaland med massor av nervkittlande åkattraktioner och stort badland: 108 km.

Karta

Radie runt hotellet:


Sweet Hotel
Piazza Libertá, 11
I-36060 Longa di Schiavon
Italien


E 011° 38.428'
N 45° 40.834'

Gästerna berättar

Skriv en kommentar

Happydays förbehåller sig rätten att ta bort oseriösa inlägg och kommentarer som kan anses stötande. Har du upplevt förhållanden på din semester som bör medföra ändingar av vår resebeskrivning, ber vi dig att skicka en mail till mail@happydays.nu.

Film

Venedig - Adriaterhavets drottning
Venedig - den unika kanalstaden
Vi har ännu inte mottagit några frågeformulär på detta hotell

Sweet Hotel

Pris per person i dubbelrum
SEK 5.449:-

Sommarsemester i Veneto inkl.

 • 7 övernattningar
 • 7 x frukostbuffé
 • 1 x 3-rätters middag på Ristorante Alla Veneziana
 • 1 x 3-rätters middag på La Brasserie
 • 1 x 3-rätters lunch på Trattoria Caissa
 • Cocktail hour dagligen kl. 18-21 med aperitifs och snacks ad libitum
 • Vinsmakning hos Cantina Dol Dovigo
 • Rum med aircondition
 • Fri parkering i garage
Det lilla extra från Happydays
 • 1 x entré till museum och destilleri eller 1 x provsmakning av grappa hos Poli Grappa i perioden april till oktober samt 5 % rabatt på köp i butiken
cookie icon Vi använder cookies
Happydays sparar information via cookies enligt gällande lagstiftning. Informationen lagras anonymt och används för att komma ihåg dina inställningar samt för att förbättra hemsidan och således ge dig bättre service. Läs mer