hotel la rotonda
hotel la rotonda
hotel la rotonda
 • Flera swimmingpooler
 • Terrass med sjöutsikt
 • Barnklubb 4-12 år
cd top arrow

Högt över Gardasjön

8 dagars bilsemester på 3-stjärnigt hotell i Gardola, Gardasjön, Norditalien

Det doftar av vinodlingar och citronlundar här på Gardasjöns västra brädd, där bergens toppar sträcker sig högt mot himlen och solen. Mitt det lugna semesterområdet Tignale, bor du högt upp över den sprudlandes semesterstämningen vid den populära Gardasjön (8 km). Du bor i utkanten av områdets största landsby, Gardola (1 km), och hotellet har en skön belägenhet, långt från den värsta turisthetsen. Här kan du njuta av livet vid en av hotellets två utomhus swimmingpooler med utsikt över Gardasjöns blå vattenspegel, medans barnen leker i den separata barnpoolen eller på lekplatsen. Din vistelse inkluderar 2 timmars tennisspel på hotellets tennisbana, och efter matchen passar det fint med ett svalkande dopp i poolen. Det kan heller inte undgås att man söker sig till Gardasjöns förfriskande djup, vill du helst hålla dig ovanpå vattnet kan man hoppa på en turbåt och långsamt glida fram över sjön med ett fantastiskt panorama över landskapet. I upplevelseparken Flying Frog Adventure Park (3 km) kan hela familjen utmana varandra i klättring och nervpirrande linbaneturer mellan träden. I Italiens största nöjespark Gardaland (67 km), väntar massor av åkattraktioner och den stora Aquaparken på både stora och små nöjeslystna semestergäster. Kan du inte få nog av hisnande upplevelser, kan du också besöka Caneva Worlds universum (71 km), där du tar dig runt mellan åkattraktioner och filmkulisser i den väl utförda Moviepark, här finns också en härlig Aquapark - så glöm inte badkläderna. I det pittoreska fiskeläget Limone Sul Garda (20 km) kan du varva ner igen, medans du går runt på de små gatorna och torgen och insuper den maritima stämningen. En idyllisk upplevelse som Limone, skapar behov för mer av den varan och det finner du bl.a. i Molina (90 km), där du kan besöka den spektakulära vattenfallsparken, Parco delle Cascate, med mängder av naturliga vattenfall och en vegetation som får platsen att påminna om en äkta regnskog. På din sommarsemester vid Gardasjön har du mängder av pärlor till städer att besöka inom räckhåll: Missa inte ett besök i Romeo och Julias romantiska Verona (107 km), som med sin romerska arkitektur och helt unika stämning lockar besökare till sig från hela världen. Trevlig semester i Italien!
Välkommen till Hotel La Rotonda
De betagande bergen ramar in den magiska Gardasjön
Sommarsemester vid Gardasjön
Sol, sommar och härliga bad i Italien
Din vistelse inkluderar 2 timmars tennis på hotellets egen bana
Hotel La Rotonda
Italien är känd som livsnjutarnas land
Se fram emot att smaka på maten från solens land
Skäm bort dina smaklökar med områdets många specialiteter
Ädla drycker i form av vin är Italien också känt för
I solen smakar det gott med en caffè freddo (iskaffe)
Sommarsemester i Italien vid Gardasjön
Här, nära vatten, kan du prova alla slags vattensporter
Fina möjligheter för vandringsturer i den praktfulla naturen
Din semester vid Gardasjön bjuder på trollbindande utsikter
Båda från höjderna - men också nära Gardasjöns brädd
Vykortsidyll vid Gardasjön
Stanna upp vid de minnesvärda panoramavyerna
Besök Riva del Garda, där Mount Rochetta och Monte Baldo möts
Köp solmogen frukt från en italiensk fruktbod
Strosa i Torri del Benacos småbåtshamn
Besök den historiska Catullus-grottan i Sirmione
Så här ser Catullus-grottan ut inifrån
Den mondäna kurorten Sirmione ligger vid Gardasjöns södra ände
Gamla stan i Sirmione har en skön semesterstämning
Besök nöjesparken Canewa World med Movie Park och Aqua Park

Ankomst

Hotel La Rotonda

Hotel La Rotonda
Hotel La Rotonda
Hotel La Rotonda
Hotel La Rotonda
Hotel La Rotonda
Hotel La Rotonda
Hotel La Rotonda
Hotel La Rotonda
Hotel La Rotonda
Hotel La Rotonda
Hotel La Rotonda
Hotel La Rotonda
Hotel La Rotonda
Hotel La Rotonda
Hotel La Rotonda
Hotel La Rotonda
Hotel La Rotonda
Hotel La Rotonda
Hotel La Rotonda
Hotel La Rotonda
Hotel La Rotonda
Hotel La Rotonda
Hotel La Rotonda
Hotel La Rotonda
Hotel La Rotonda
Hotel La Rotonda

Adress

Via Provinciale 5
I-25080 Tignale
Italien

Hotellfakta

Hotel La Rotona är ett populärt hotell med en vacker belägenhet i bergsområdet på Gardasjöns västra brädd och från hotellet har du en fin utsikt över Gardasjön. Du bor i utkanten av semesterbyn Gardola (1 km), och från hotellet är det 8 kilometer till Gardasjöns brädd.

På hotellet finns det restaurang, bar, hiss, TV-rum, sällskapsrum, bordtennis, gratis trådlöst internet (Wi-Fi), bastu (EUR 10 per timme) och ett fitnessrum, som du har fri tillgång till.

Utomhus finns det terrass med uteservering, lekplats, tennisbana (2 timmars tennis är inkluderat i vistelsen) och 2 utomhus swimmingpooler: Båda med liggstolar, parasoller och utsikt över Gardasjön. Hotellets har dessutom en separat, utomhus barnpool och en inomhuspool och du har tillgång till alla pooler. Utomhuspoolerna är öppna, beroende på vädret, i perioden 15 maj till 15 september. När utomhuspoolerna är öppna är inomhuspoolen stängd, och omvänt.

Det finns avgiftsfri parkering vid hotellet samt möjlighet för parkering av motorcyklar i garage.


Alla rum har eget badrum, hårfön, safetybox, TV och gratis trådlöst internet (Wi-Fi).


OBS: Alla priser på tjänster och avgifter på hotellet (förutom de som ingår i vistelsens paket) är vägledande. Priserna tillhandahålls av hotellet och uppdateras kontinuerligt, men Happydays kan inte ta ansvar för ev. prisförändringar.

Ankomst

Incheckning från kl. 14.00.
Utcheckning senast kl. 10.00.
Kontakta vänligen hotellet i förväg om du kommer senare än kl. 18.00 på ankomstdagen.

Måltider

Frukost serveras kl. 8.00-10.00.
Middag serveras kl. 19.00-20.30.

Husdjur

Hotellet har ett begränsat antal rum, där hund är tillåtet (avgift EUR 5 per dygn betalas direkt på hotellet). Därför är det endast tillåtet att ta med sig hund på hotellet, om informationen ges vid resebeställningen! Om man inte på förhand har informerat att husdjur medföljer, kan man riskera att bli avvisad vid ankomst eller tvingas betala en extra städavgift. Det är ej tillåtet att ha med husdjur i hotellets restaurang.

Restips

0-50 km

 • Boka tid till tennisspel i receptionen på hotellet: 0 m.
 • Promenera upp till medeltidsklostret Santuario di Montecastello, som ligger avskilt på en bergstopp i Gardola: 2,5 km
 • Flying Frog Adventure Park är ett äventyrsland för hela familjen med doftträdgård, utsiktstorn, klättertorn, hinderbanor, svävbanor och picknickområde: 3 km.
 • Det går bilfärjor direkt från Toscolano Maderno tvärs över sjön till den antika staden Torri del Benaco: 18 km.
 • Det romantiska fiskeläget Limone Sul Garda ligger på bergssluttningen på Gardasjöns nordvästra sida och är omgivet av citron- och olivlundar: 20 km.
 • I staden Riva del Garda möts de två bergen Mount Rochetta och Monte Baldo. Här kan du besöka lokalmuseet Museo Civico som är inhyst i medeltidsborgen Rocca: 31 km.
 • Strax utanför Riva del Garda ligger vattenfallet Cascata del Varone. Här forsar vattnet 100 meter ner genom en klyfta i berget som vattnet själv har skapat: 34 km.
51-100 km

 • I Malcesine kan du ta den populära linbanan upp på toppen av områdets högsta berg, Monte Baldo (2200 m.ö.h.), och njuta av den fantastiska utsikten över sjön: 56 km.
 • Den mondäna kurorten Sirmione ligger på en liten halvö på Gardasjöns södra sida. Staden sjuder av semesterstämning och historiens vingslag märks tydligt bl.a. vid det pampiga slottet och vid Catullus-grottan, ruinerna av poeten Catullus villa: 57 km.
 • Konststaden Brescia är Lombardiets största stad efter Milano. I stadsbilden är arkitekturen bevarad från romar- och medeltiden och på det vackra Santa Giulia Museum kan du se utställningar av målerier, arkitektur och andra artefakter ända från 700-talet: 63 km.
 • Gardaland är Italiens största nöjespark och här finns det massor av roliga och kittlande attraktioner för stora som små: 67 km.
 • CanevaWorld Resort är en stor upplevelsepark bestående av de två nöjesparkerna, Moviepark och Aquapark. Moviepark är en stor filmtemapark med läckra kulisser och roliga åkattraktioner och Aqaupark är hela familjens garanti för många roliga timmar i vatten i sköna omgivningar med massor av vattenrutschbanor och andra vattenaktiviteter: 71 km.
 • I Molina ligger vattenfallsparken Parco delle Cascate. I naturparken finns massor av naturliga vattenfall i en fridfull atmosfär och frodig regnskogsliknande natur: 90 km.
Över 100 km

 • Upplev historiepärlan Verona. Den gamla stadsdelen bjuder på den berömda opera-arenan, Julias hus (Casa di Giulietta) och mängder av spår från romartiden: 107 km.

Karta

Radie runt hotellet:


Hotel La Rotonda
Via Provinciale 5
I-25080 Tignale
Italien


E 010° 43.748'
N 45° 44.319'

Gästerna berättar

Skriv en kommentar

Happydays förbehåller sig rätten att ta bort oseriösa inlägg och kommentarer som kan anses stötande. Har du upplevt förhållanden på din semester som bör medföra ändingar av vår resebeskrivning, ber vi dig att skicka en mail till mail@happydays.nu.

Film

Upplev stämningen vid Gardasjön
Gardasjön - ett älskat resmål
Baserat på 5 frågeformulär.
Hotellet är värderat på:
Mottagandet
3.7 av 5
Service
3.3 av 5
Inkvartering
3.3 av 5
Faciliteter
3.7 av 5
Frukost
3.3 av 5
Middag
2.3 av 5
Läge
4.3 av 5

Hotel La Rotonda

Ring och hör efter om dina bokningsmöjligheter

Sommarsemester vid Gardasjön inkl.

 • 7 övernattningar
 • 7 x frukostbuffé
 • 6 x 3-rätters middag med sallad
 • 1 glas läsk (20 cl.) till barn vid middagarna
 • 1 5-rätters galamiddag inkl. aperitif
 • 1 fl. spumante per rum vid ankomst
 • 2 timmars tennis på hotellets tennisbana
 • Barnklubb för barn 4-12 år (i perioden 15 juni-15 september)
Det lilla extra från Happydays
 • 1 x rundvisning och vinsmakning hos Vini Gamba samt 5 % rabatt på köp av vin (maj-oktober)
 • 1 x vinsmakning hos Noventa, guidad rundvisning på vinodlingen samt 5 % rabatt på vin i butiken (april-oktober)
 • 1 x vinprovning hos Azienda Agricola Citari samt 5 % rabatt på köp av vin (t.o.m. oktober 2015)
 • 1 x vinprovning på OnePiò Winery samt 5 % rabatt på köp i butiken
 • 1 x rundvisning och provsmakning hos Civielle samt 10 % rabatt på normalpriset vid köp av vin, grappa och olivolja (april-oktober)
cookie icon Vi använder cookies
Happydays sparar information via cookies enligt gällande lagstiftning. Informationen lagras anonymt och används för att komma ihåg dina inställningar samt för att förbättra hemsidan och således ge dig bättre service. Läs mer