Top
cd top arrow

Vinn semesterpengar plus en välfylld goodiebag med picknicktema!

Hej! Vad pysslar du med egentligen? Nu är det ju kallt utanför och man sitter helst hemma och kuckelurar, så vi tänkte att det skulle vara kul att få höra vad du fördriver tiden med i ditt varma vardagsrum.

Gillar du att lägga pussel? Stickar du en halsduk till din bästa vän? Har du begravt dig i din frimärkssamling eller leker du Picasso med färgerna på duken? Oavsett vad du pysslar med, tränar till eller skapar – så kan det vara värt mycket om du delar det med oss!

Vi sätter nämligen ett värdebevis på 1.000 kronor på högkant och en välfylld goodiebag med picknicktema! Det enda du ska göra för att delta i tävlingen är att ladda upp en bild av din hobby med en liten text till. Det ska bli så kul att få se vad du knåpar med!

prize
Namn
E-mail
Berätta kort om din hobby:
När du deltar i tävlingen blir du automatisk anmäld till vår gratis resklubb och mottager därefter vårt nyhetsbrev med spännande semesternytt och semesterförslag till medlemspriser och flera tävlingar.
Är du redan medlem, deltar du självklart på samma villkor som nya medlemmar!
Tävlingen äger rum fram till den 28 februari 2020 då vi väljer en vinnare. Vinnaren kontantas direkt och offentliggörs här på sidan.
Det finstilta
Dina upplysningar används för att kontakta dig om du vinner, samt för att sända dig nyhetsbrev med fördelaktiga medlemserbjudande. Du kan när som helst avanmäla dig nyhetsbrevet.

Så hanterar Happydays dina personuppgifter

Tävlingen äger rum både på vår svenska och danska webbshop. Vinsterna kan ej bytas till kontanter, och eventuell skatt betalas av vinnaren.


Vi använder cookies. Läs mer..