Top
cd top arrow

Happydays firar födelsedag

Vinn familjens sommarsemester i Österrike – där allt ingår!
Hipp, hipp, hurra! Vi fyller 16 år + 1 corona-år. Det sista året räknas väl inte helt som ett riktigt semesterår i vårat bilsemesteruniversum, men om vi lägger ihop det så blir semesterfabriken trots allt 17 år. Och det ska självklart firas stort med en födelsedagstävling!

Är du lika ressugen som oss? Efter ett år med handsprit, munskydd och restriktioner så kryper det nästan i kroppen efter att få lov att packa resväskan, starta bilen och köra ut i världen mot nya horisonter. Ja, vi gläder oss nästan omåttligt efter att få skicka ut våra resglada kunder till Europas vackraste semesterpärlor igen.

Och eftersom vi fyller år vill vi gärna arrangera en tävling, där DU har chansen att vinna en 4-stjärnig sommarsemester där det mesta ingår i vistelsen. Om du blir lyckosten kan du se fram emot ett tvättäkta semesteräventyr i Österrikes praktfulla sommaridyll i semesterregionen Zell am See - med fritt val mellan alla lediga ankomster under 2021.

Här ska du bo på det 4-stjärniga Hotel Victoria Kaprun med all inclusive; och det enda du behöver tänka på är vad som ser läckrast ut på buffén, när du ska koppla av i wellnessavdelningen och vilka sevärdheter som ska vingas av på bucket-listan. Österrike har massor av attraktioner att bjuda på, så det kanske till och med blir svårt att välja?

Låter det som en semester för dig? Då får du inte missa att delta i tävlingen genom att svara på quizzen här nedanför. Det bästa är att INGA svar är fel ;-)

Trevligt nöje!

Varför ska man välja bilsemester?
Vem kör bilen på semestern?
Vad vill du helst uppleva i Österrike?
Namn
E-mail
När du deltar i tävlingen blir du automatiskt medlem i vår gratis resklubb och mottager därefter våra nyhetsbrev med restips, semestererbjudanden till medlemspris - och ännu flera tävlingar. Är du redan medlem deltar du självklart på samma villkor!
Delta
Tävlingen äger rum fram till den 1 juni 2021 då vi väljer ut en vinnare bland alla deltagare. Vinnaren kontaktas direkt och offentliggörs här på sidan.
Det finstilta
Dina upplysningar används för att kontakta dig om du vinner samt för att sända dig nyhetsbrev med förmånliga medlemserbjudanden. Du kan när som helst avanmäla dig nyhetsbrevet.

Så här hanterar Happydays dina personuppgifter

Tävlingen äger rum på vår svenska och danska webbshop. Vi väljer en vinnare totalt bland båda tävlingar. Vinsten kan ej bytas mot kontanter. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren och vinstvärdet är 16.000 SEK.